Početna Eco Produženo finansiranje projekta “Mladi za čist Jadran”, o njemu piše i časopis...

Produženo finansiranje projekta “Mladi za čist Jadran”, o njemu piše i časopis “Marine & Oceans”

0

Kotorska NVO Naša akcija uspješno je sprovela od 30. marta prošle do 30. marta ove godine projekat “Mladi za čist Jadran”, kojeg su podržali Beyond plastic Med i fondacija Princa Alberta II od Monaka. Njegovo finansiranje je produženo za još godinui pet mjeseci.

Instalacijama, uključivanjem velikog broja djece, mladih i drugih aktera u društvu, akcijama i edukativnim radionicama, ovaj projekat je pridobio znatnu popularnost.

– Osim lokalnih medija i inostrani mediji kao što su Deutsche Welle i Greanpeace su pisali o aktivnostima NVO Naša akcija u Crnoj Gori. Zbog svoje popularnosti i uspješnosti, Beyond plastic Med i fondacija Princa Alberta II od Monaka odlučili su da produže finansiranje aktivnosti projekta “Mladi za čist Jadran” do septembra 2021. Godine. Time je i ovaj projekat plasiran u prestižnom časopisu “Marine & Oceans”- navodi omladinski koordinator NVO “Naša akcija”, Dejan Bešović.

Ove godine, osim stalnih saradnika u projektu kao sto su Zero Waste Montenegro i Kotorski festival pozorišta za djecu, uključena je i nova NVO iz Herceg Novog “Ne bacajte boce”.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code