Programi povodom Dana opštine Herceg Novi: Dječiji sportski dan 14. oktobra

Programi povodom Dana opštine Herceg Novi: Dječiji sportski dan 14. oktobra

1
Podijeli

Dan posvećen najmlađim Novljanima i sportu očekuje nas u subotu, 14. oktobra u Sportskom centru „Igalo“.

Manifestacija  Dječiji sportski dan dio je programa Oktobarski dani, posvećenog proslavi Dana opštine Herceg Novi, ali i prilika da se obilježi 10. godina rada Sportskog centra i promovišu zdravi stilovi života, podsjećaju iz lokalne uprave.

Picerija i restoran

Dječiji sportski dan počeće u 11 sati, javnim časom za mališane „Vježbe oblikovanja kao sastavni dio života“. U drugom dijelu programa, od 12 sati, predsjednik Opštine Herceg Novi, Stevan Katić, pozdraviće djecu i uručiti sportskim kolektivima poklone u vidu vaučera za kupovinu opreme mlađim takmičarskim selekcijama.

Ulaz na Dječiji sportski dan je besplatan.

Iz Opštine Herceg Novi pozivaju djecu da u društvu roditelja, prijatelja, baba i djedova, tetki i svih drugih koje požele povesti dođu u Sportski centar na dan mladosti, sporta i druženja.

Dječiji sportski dan organizuju Opština Herceg Novi, Turistička organizacija Herceg Novi i Sportski centar „Igalo“.

1 komentar

  1. Neadekvatan prostor.Sve što će djeca dobiti biće nervoza,vrućina..jednom sam odvela djete tamo na maskenbal,od tih mama,baka,tetki itd djeca ništa nisu vidjela i ništa lijepo doživjela.Bilo bi ljepše da su očistili livadu ispred vile od psećeg izmeta i organizovali tamo neko druženje na otvorenom.

    4
    2

Ostavite komentar

*

code