Programi za Novu godinu i Praznik mimoze pred medijima u Trebinju

Programi za Novu godinu i Praznik mimoze pred medijima u Trebinju

1113
1
Podijeli

to hn u trebinju 1112Turistička organizacija i Opština Herceg-Novi predstavili su u Trebinju novogodišnji i program Praznika mimoze. Prezentacija zimske ponude organizovana je u hotelu „Leotar“, a prisustvovali su predstavnici više medija iz Bosne i Hercegovine.
Tanja Mrkaić iz Turističke organizacije grada najavila je program na Trgu Nikole Đurkovića 31.decembra, koji će početi u poslijepodnevnim satima zabavom za najmlađe, uz animatore i dječije glumce. Nakon toga će nastupiti Makao bend.
– Novu godinu ćemo dočekati uz poznatog hrvatskog pjevača, Tončija Huljića. Dan kasnije, 1. januara goste će zabavljati Makao bend – kazala je Mrkaićka. Ona je podsjetila da su Turistička organizacija i JUK Herceg-fest prije nekoiko dana u Dvorani Park uspješno promovisali ovaj događaj, na kojem je Tonči Huljić, uz najavu svog repertoara, izveo i mali muzički program.
PR Opštine Herceg-Novi, Goran Škatarić predstavio je program Praznika mimoze, uz konstataciju da se, kao i svake godine do sada, najveći broj posjetilaca očekuje upravo iz Bosne i Hercegovine.
On je naveo da su Turistička organizacija i Herceg-fest, uz podršku Opštine Herceg-Novi, pripremili 20 dana nezaboravnog provoda, uz nastupe grupe Hari Mata Hari i Petra Graša, kao i organizaciju karnevala cvijeća, nekoliko maskenbala, berbe mimoze, festivala mimoze, ribe i vina i drugih događaja, među kojima značajno mjesto zauzimaju dječije aktivnosti.
– Praznik mimoze nije samo turistički događaj, to je dio tradicije i istorije Novljana i najljepši mogući način predstavljanja kulture i duha grada – istakao je on.
Izvršna direktorka hotela Palmon bay, koji je jedan od partnera Prazniak mimoze, Jelena Đurašković, je ispred novootvorenog hotela Palmon Bay, istakla da je izazov učestvovati u prazniku koji predstavlja tradiciju Herceg-Novog. Ona je predstavila i novogodišnji program koji hotel organizuje.
U Trebinju su novogodišnji program predstavile i turističke organizacije Budve, Kotora i Cetinja, kao i hotelijeri iz tih opština, uz učešće predstavnika Nacionalne turističke organizacije Crne Gore.
Turistička organizacija Herceg-Novi će sjutra, 12. decembra zimsku ponudu predstaviti medijima u Dubrovniku.

1 komentar

Ostavite komentar

*

code