Promocija Policijske Akademije na Šetalištu Pet Danica

Promocija Policijske Akademije na Šetalištu Pet Danica

5
Podijeli

JU Viša stručna škola Policijska Akademija Danilovgrad raspisala je konkurs za upis 50 polaznika, koji će se školovati po obrazovnom programu za zanimanje policajac/ka.

Tim povodom posjetili su Herceg Novi i na Šetalištu Pet Danica, ispred stepeništa Danice Tomašević, predstavili građaniima i zainteresovanima uslove za upis.

Picerija i restoran

Na Šetalištu je postavljen štand sa promotivnim materijalima, opremom koja se koristi i velikim led televozorom na kojem je prikazivan spot o sadržajima Akademije.

– Dijelimo materijal informativnog karaktera. Oni koji su zainteresovani nešto više dobijaju i pravilnik o regrutaciji i selekciji, jedan informator, aplikacioni obrazac. Ovdje smo, pod broj 1, zbog onih zainteresovanih, da im to približimo, upoznamo ih sa sajtom Policijske Akademije, kako da na najbolji način mogu da se pripreme i okušaju sreću, da budu polaznici – navodi za Radio Jadran profesor bezbjednosti saobraćaja na Akademiji, Radivoje Sokić.

Akademija ima dosta dobar odziv zainteresovanih polaznika i konkurencija je izražena. Konkurs je otvoren od 4. do 23. jula i već se prijavio priličan broj kandidata. Testiranje počinje 17. septembra, a raspored testiranja biće naknadno objavljen.

Više informacija o upisu i konkursu nalazi se na sajtu Akademije: https://www.policijskaakademija.me/upis/konkurs-2018

Promocija je danas upriličena i u Nikšiću, planirana je i u drugim gradovima sjevernog i centralnog dijela, kao i u Budvi i Ulcinju.

5 Komentari

Ostavite komentar

*

code