Početna Turizam Promocija Portonovog prvi put u Zapadnoj Evropi

Promocija Portonovog prvi put u Zapadnoj Evropi

5

Portonovi rizort biće predstavljen na 50. Međunarodnom sajmu nautike u Dizeldorfu od sjutra do 27. januara, najavili su iz ove kompanije. Fokus prezentacije biće otvaranje D-Marin Portonovi Montenegro Marine u maju ove godine, koja je od prošle godine dio jednog od najvećih internacionalnih lanaca marina na istočnom Mediteranu.

– Kao integralni dio Portonovi rizorta, D-Marin Portonovi Montenegro Marina potencijalnim klijentima nudiće raznovrsnu ponudu, uz visoki nivo usluge i pažljivo osmišljen odnos sa klijentima. Dizajnirana za prijem brodova do 120m dužine, marina je opremljena najnaprednijom tehnologijom pružajući servis najvišeg nivoa. Služeći i kao granični prelaz, D-Marin Portonovi Montenegro Marina će u ponudi imati i dodatne usluge snabdijevanja vodom, strujom, korišćenja tuš kabina, servisa za pranje odjeće i benzinske stanice – pojašnjavaju u Portonovom.

Prema riječima menadžera D-Marin Portonovi Montenegro Marine, Nikole Banovića, prezentacija marine u Dizeldorfu od velike je važnosti, jer je to i prva zvanična prezentacija ove prestižne jahting destinacije na zapadnoevropskom tržištu:

– Kao članici D-Marin grupe, veliko nam je zadovoljstvo da naglasimo sve prednosti koje će klijenti imati ukoliko odaberu našu marinu za matičnu luku, imajući u vidu D-Marin World ponudu prema kojoj članovi stiču i dane besplatnog veza u ostalim D-Marin marinama – naglasio je Banović.

Portonovi, čije je zvanično otvaranje najavljeno ove godine, predstaviće unikatnu ponudu rezidencijalnog dijela sa više od 200 luksuznih stanova dizajniranih u duhu autentičnog bokokotorskog stila gradnje sa raskošnim vrtovima, kao i ostale sadržaje koji će upotpuniti prestižnu ponudu rizorta. Istovremeno, rizort površine 26 hektara i 1.8km obale, biće dom prvog evropskog One&Only Hotela u 2020. godini, podsjećaju iz kompanije Azmont investments.

5 Komentari

   • Dje ti zivis majke ti, o cemu pricas , dobro ti je covjek postavio pitanje, sta je ljepše , vojni otpad da gledas ili ovakvo zdanje pa makar ga tamo nikad ne radio ali bice ljepše sigurno, nista nam ne valja , kakvi smo kuku nama sa nama ,pi vala baš !

    11
    3

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code