PROMOCIJA TIVATSKE „ŠKATULICE“ U KOJOJ SU SAČUVANE SVE LJEPOTE GRADA

PROMOCIJA TIVATSKE „ŠKATULICE“ U KOJOJ SU SAČUVANE SVE LJEPOTE GRADA

225
0
Podijeli

Turistička organizacija Tivta se, štampanjem posebnog propagandnog materijala, pridružila obilježavanju desetogodišnjice „Žućenica fest-a”, turističko – gastronomske manifestacije koja je postala tivatski zaštitni znak, prepoznata u regionu i šire.

Prema zamisli tehničkog urednika Ivana Radulovića, u paketu – koverti smješteno je pismo, koje čitaocu pruža neophodne informacije o „Žućenica festu” i travi žućenici – cikoriji kojoj je Festival posvećen, i 16 razglednica sa fotografijama i recepturama jela od žućenice.
Mašo Čekić i Blaženka Vučurović, autori receptura, izabrali su predjela, glavna jela, poslastice i pića, sa ili od žućenice, koja jednostavno i brzo mogu pripremiti i oni koji se prvi put susreću sa ovom travom.
Izuzetno smo zahvalni Turističkoj organizaciji Tivta koja je sa nama u organizaciji Festivala od njegovog početka. Ljepši poklon za jubilarni, deseti Festival, nismo mogli dobiti tim prije što je propagandni materijal namjenjen turistima – kaže Blaženka Vučurović, ističući da je materijal štampan trojezično, na našem, engleskom i ruskom jeziku.
U tiražu od 5.000 primjeraka propagandni materijal štampao je hercegnovski Biro konto, a u pripremu i štampanje uloženo je oko 3.000 eura.
Propagandni materijal nazvan je „Škatulica”. Kao u svakoj drugoj kutiji i ova naša škatulica čuvaće uspomene na Tivat, ljetovanje i gastronomsku ponudu – kaže Mašo Čekić.
Promocija novog propagandnog materijala tivatske Turističke organizacije održaće se u sjutra, 30. jula, na bazenu hotela „Kamelija”, u sklopu manifestacije Ljeto dobrog ukusa.
Pjesma klape „Leut” iz Zadra, muzika „Bubnjarske kompanije” i Dragoljuba Đuričića, nastup mažoretki „Modesta” i Teatra 303 uz bogatu gastro ponudu kuvara „Kamelije”, sadržaji su još jedne večeri Ljeta dobrog ukusa.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code