Početna Društvo Pronađena Austrijanka: Građani je prepoznali u Igalu

Pronađena Austrijanka: Građani je prepoznali u Igalu

20

Ubzo pošto su mediji objavili da je nestala, džavljanka Austrije Rosa Maria Welman, pronađena je oko 10 h, nakon dva dana potrage, kod Tržnog centra Sole Mar u Igalu, potvrđeno je Radiju Jadran u Službi zaštite i spasavanja Herceg Novi.

Foto: Služba zaštite i spasavanja Herceg Novi

Prema riječima načelnika Službe, Zlatka Ćirovića, Austrijanku su prepoznali građani na osnovu fotografija koje su objavljene na portalima i prijavili nadležnim službama:

„Sa njom je jutros razgovarao jedan od naših kolega, ona se osjeća dobro, nema nikakvih povreda, vidi se da je pomalo zbunjena i izvinjava se svima zbog neprijatnosti. Kako je došla do Igala ne znamo. Mi smo je tražili juče čitav dana, nakon čega su nam kolege iz Kotora kazale da obustavimo potragu i da nastavljaju oni. Na lice mjesta došli su i pripadnici Uprave policije – Centra Bezbjednosti Herceg Novi, koji će je dalje sprovesti“, kazao nam je Ćirović.

Državljanka Austrije Rosa Maria Welman, nestala je prekjuče, 8. avgusta, oko 18 časova  u mjestu Jelov do, kod Crkvica, iznad Risna. Bila je sa planinskom grupom koju je napustila, jer nije mogla dalje da je prati, pa je krenula nazad ka vozilima. Otada joj se do jutros izgubio svaki trag.

20 Komentari

 1. Zar nije sramota da se uopste komentariše, osim da je bitno da je žena dobro.
  Sta se desilo, svakako ce znati njena porodica. Mi i ne moramo.
  Dobro je da je pronadjena.
  Sve je drugo viska priča, kako neke sa ovim komentarima nije sramota da puste tekst na objavu.
  Gdje je vaspitanje? Kućno!
  Zar ne zamislite nekoga svoga …

 2. Isidore, posten i objektivan zakljucak. Ko se najvise ruga, moze i sam docekati da bude dementan. To se desava izuzetno pametnim ljudima, iz licnog iskustva znam.

  38
  1
 3. Kakva vijest; naravno da mi je drago da je gđa dobro, ali situacija skroz komična. Plus nikakve informacije šta se zapravo dogodilo??

  33
  7
 4. Pametti moja iza tastature, prestanite da se sprdate. Demenxcija je veoma zeznuta i ne bih vam savjetovao da pravite skerce od nje, nikad se ne zna kako i gdje vas moze zakaciti.
  Bbitno da je pronadjena, da je u ziva i zdrava, a porodica ce se napatiti narednih desetak godina.

  49
  3
 5. Lude godine te sedamdesete,zamrkens na Orjen a osvanes u Igalo,🌹🌹
  Bio bi hit da je jos prikljucila u potrazi za samom sobom😁
  (Naravno,drago mi je da je gospodja dobro)

  66
  5

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code