Početna Društvo Pronađeno tijelo kanadske državljanke na Mokrinama

Pronađeno tijelo kanadske državljanke na Mokrinama

7

U hercegnovskom naselju Mokrine, ne nepristupačnom dijelu zaseoka, u toku je uviđaj zbog ženskog tijela koje je sinoć pronađeno na potezu između Mokrina i zaseoka Lazarevići, za koje se sumnja da je zapaljeno, te da je na tom mjestu par dana.

Uzrok ubistva trenutno utvrđuju obducent, viši državni tužilac iz Podgorice i forenzička ekipa iz Danilovgrada. Tijelo će nakon uviđaja biti poslato na obdukciju.

Kako Radio Jadran nezvanično saznaje, riječ je o tijelu kanadske državljanke LJ.S. ( 54 ) čiji je nestanak prijavljen policiji 6. septembra. Objava o njenom nestanku objavljena je i na društevnim mrežama. Sumnja se da je uzrok ubistva koristoljublje, policija traga za počiniocem, mada u policiji to za sada nijesu mogli da potvrde kako se ne bi ometao tok istrage.

Kako je Vijestima prije par dana kazao njen bivši suprug, Vladimir Krstanović, posljednji put je viđena 5. septembra u Kotoru, dok je s koferima u rukama napuštala stan. Ona je 6. septembra trebalo iz Dubrovnika da otputuje za Kanadu, ali granicu Crne Gore nije prešla niti se ukrcala na avion.

Prema negovim riječima, LJ.S. 7-8 mjeseci godišnje provodi u Kotoru, dok je ostatak godine u Kanadi sa djecom. Posljednjih mjeseci su kako je kazao uočene „čudne finansijske transkacije“ sa njene VISA kartice, sa koje je mjesečno trošeno oko 4 hiljade dolara. Tu karticu VISA centar je ugasio.

Policija je, prema njegovim riječima, na jednom video-snimku vidjela čovjeka koji je vozio njenog džipa. Došao je na benzinsku stanicu, sipao gorivo, ušao u prodavnicu da plati. Pokušao je da koristi njenu karticu, ali pošto je bila stopirana, platio je kešom.

Policija je državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici podnijela krivičnu prijavu protiv dvije osobe zbog sumnje da su prije nekoliko dana ubili žensku osobu u Herceg Novom, saznajemo nezvanični iz policije.

7 Komentari

 1. Naš grad odavno vise nije naš,ovdje žive neki drugi ljudi, ovoliko ludila nije zabilježno u 100 godina, da ih ne nabrajamo da nas želudac ne zaboli

  46
  6
  • Jos prije koju deceniju ako bi se dvoje potukli u kafani to se prepricavalo mjesecima kao najsokantniji dogadjaj jer tezih delikata nije ni bilo a i tuce su bile rijetke. Da li je to do promjene vremena ili ljudi?

   24
   1

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code