Propao prvi pokušaj skupštinskog kolegijuma i dogovor oko deblokade Turističke organizacije

Propao prvi pokušaj skupštinskog kolegijuma i dogovor oko deblokade Turističke organizacije

2047
10
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Kolegijum predsjednice SO Herceg Novi, Ljiljane Bojanić održan je jutros radi sazivanja sjednice lokalnog parlamenta, usvajanja ovogodišnjeg budžeta i programa rada TO Herceg Novi. Kolegijumu nijesu prisustvovali potpredsjednik Opštine Herceg Novi, u funkciji predsjednika Opštine i ujedno predsjednik Skupštine TO, Dragan Janković, te predstavnik PZP-a.

Kako nam je potvrdila predsjednica Bojanić, Janković je bio spriječen da dođe, ali bi u toku dana trebalo da bude dogovoren novi termin kolegijuma:

Picerija i restoran

“Odbornici ni Skupština nijesu mjerodavni da zakazuju sjednicu bez inicijative potpredsjednika Opštine. On je danas bio spriječen da dođe, tako da je ostao dogovor da se u naredna dva dana iznađe termin kada će moći da prisustvuje kolegijumu i kada ćemo moći o toj temi da raspravljamo, kazala je Bojanićka.

Kako je dodala, raspoloženje odbornika je da se Turističkoj organizaciji omogući da funkcioniše normalno, da se otvore Info biroi zbog naplate taksi, kako bi se u sezonu ušlo spremno:

“Postoji dobra volja odbornika da izađu u susret TO. Sada sve zavisi od potpredsjednika Opštine, čije prisustvo je neophopdno kao predstavnika izvršne vlasti“- navela je ona.

Tokom dana bi potpredsjednik Opštine Dragan Janković trebalo da dogovori novi termin održavanja kolegijuma, kojem će se prilagoditi svi odbornici, kazala je Bojanićka.

TO Herceg Novi je prije par dana svim šefovima odborničkih klubova, kabinetu potpredsjednika Opštine i predsjednici SO, dostavila inicijativu za sazivanje sjednice Skupštine Opštine Herceg Novi, radi saglasnosti na Finansijski plan i Program rada TOHN za 2017. godinu. TO je u blokadi od 9. marta, jer su odbornici pozicije i opozicije, na sjednici kojoj je još predsjedavao Andrija Radman, svi osim Izbora, odbili da prihvate ova dokumenta.

10 Komentari

 1. Da li neko od menadžmenta TO ima ijednu iole kvalitetnu ideju oko toga sto se treba u novome desavati tokom ljeta???
  Kakve veze ima jedna pravnica sa turizmom, i koji su je to kvaliteti preporucili za direktora? Mora bit to sto puno vremena provodi po kaficima pa onda zna kako funkcionisu.
  Da li postoji neki dokument koji se zove strategija razvoja turizma u HN?
  Otvorili ili ne otvorili te info punktove, nista necemo dobiti vezano za sezonu…Nece nam valjda raci iz TO da je najveci problem novskog turizma Info punktovi.
  A za budzet njihov bi im rekao da pricekaju, ionako ništa ne rade tako da im para ne treba. Nek se strpe. Dolazili su gosti vazda u novi pa ce i ove godine, ti stručnjaci nam nece nista pomoć.
  4  4
 2. Deblokirajte TO tako što će članovi iste dati ostavke. Jedino tako naša lokalna TO može da doprinese razvoju turizma! Sa kvazi profesionalcima i ljudima “od iskustva” nismo imali koristi (oni sigurno jesu).
  7  2
 3. DRAGI NASI.GOSPODIN JANKOVIC VJESTO IZBJEGAVA SVOJU RADNU OBAVEZU DA PRISUSTVUJE SASTANKU.JER LICNO NJEMU I NJEGOVOJ STRANCI TO NE IDE U PRILOG .STA SVE OVAJ GRAD PRETRPI SA SVOJIM NARODOM .SAMO UCJENE RUGANJE I ISMIJAVANJE .SVI SMO MI SAMO BESKORISNI SMRTNICI
  25  19
 4. Čuh da se dijele mikseri, pa me zanima da li su to mikseri za kučnu upotrebu ili su to miseri sa betonom.
  Taman mi je crka mikser u kuhinju juče.
  Unaprijed zahvaljuje na informaciji.
  14  11

Ostavite komentar

*

code