PROŠAO DUP ZA PROJEKAT “ROYAL MONTENEGRO GOLF” U TIVTU

PROŠAO DUP ZA PROJEKAT “ROYAL MONTENEGRO GOLF” U TIVTU

93
0
Podijeli

Sa 16 glasova za i 6 protiv tivatska Skupština usvojila je Detaljni urbanistički plan buduće lokacije za golf terene, čime su stvoreni preduslovi za projekat Boka group “Royal Montenegro golf”.

Odluku je pozdravio osnivač i izvršni direktor Boka Group, Džon Kenedi, koji namjerava da na agro-industrijskom zemljištu “Montepranca” započne izgradnju golf terena.
Kenedi smatra da je ovo još jedan važan korak za Tivat kao buduću renomiranu turističku destinaciju i važan korak za Crnu Goru, jer će se stvaranjem neophodne infrastrukture obezbijediti produženje turističke sezone, čime će se popuniti interval između ljetnje sezone i početka sezone skijanja.
On vjeruje da će uskoro biti izgrađen prvi golf teren ne samo u Crnoj Gori, već i na istočnim obalama Jadrana, na čemu će odmah početi da radi tim inženjera i ekologa. Osnažiće i inicijativa Boka grupe “Golf u školama”, ocjenjuje Kenedi koji je zahvalan opštini Tivat zbog, kako je rekao, profesionalnog dijaloga i napora da se donese ova istorijska odluka.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code