Prosječan junski račun za struju 30 eura

Prosječan junski račun za struju 30 eura

1
Podijeli

racun_epcgProsječan junski račun za električnu energiju za domaćinstva na nivou Crne Gore (ukoliko se izuzmu neočitana mjerna mjesta u objektima koji nijesu stalno nastanjeni) iznosi 29,69 eura. Domaćinstva na Žabljaku bilježe najnižu prosječnu potrošnju od 19,81 eura, dok je najveća potrošnja prethodnog mjeseca očitana u Ulcinju gdje su domaćinstva u prosjeku potrošila električne energije u vrijednosti od 38,24 eura, saopšteno je iz Elektroprivrede Crne Gore.

Domaćinstva su u junu potrošila 89.543.940 kWh (kilovatsati) električne energije, što je 1,4 odsto više u odnosu na majsku potrošnju, odnosno 5,4 odsto više u odnosu na potrošnju ostvarenu tokom juna 2015. godine.

Picerija i restoran

Račun vrijedan preko 150 eura dobiće svega 0,64 odsto potrošača, dok je potrošnja od 100 do 150 eura očitana kod 1,03 odsto kupaca.

Junske račune umanjene za iznos popusta za redovne platiše dobiće čak oko 50 odsto domaćinstava u Crnoj Gori, odnosno 163.933 kupaca.

Elektroprivreda Crne Gore pokrenula je nagradnu igru pod nazivom „Neka vas vozi dobra energija 2″. Ova nagradna igra ima još dva kola, a u svakom kolu dodjeljuje se po jedan automobil “FORD FOCUS”. Prvi ford fokus dobio je potrošač iz Ulcinja, a drugi potrošač iz Podgorice. Naredni ford fokus biće dodijeljen ovoga mjeseca, a automatski su se u bazi našla sva domaćinstva sa stanjem duga na kraju juna mjeseca 0 eura. Izvlačenje srećnog dobitnika biće organizovano 19. jula u studiju TV Vijesti, a emitovano narednog dana u emisiji BOJE JUTRA na istoj televiziji. Posljednji ford fokus dodijeliće se u septembru (za stanje duga 0€ na kraju avgusta), navode iz Elektroprivrede.

Treća nagradna igra, planirana je za oktobar 2016. godine, kada ćemo pokloniti još jedan automobil ford mondeo uz mnoge druge nagrade, a u tom ciklusu pravo učešća imaće samo članovi Zlatnog tima, odnosno svi potrošači koji od decembra 2015. do novembra 2016. godine budu redovno, u kontinuitetu, plaćali račune za utrošenu električnu energiju.

Detaljnije informacije su dostupne besplatnim pozivom na broj 19100, na našem web portalu www.epcg.com, kao i na našoj facebook stranici www.facebook.com/ElektroprivredaCG

1 komentar

Ostavite komentar

*

code