Početna Društvo Prošla ponuda od 54,5 hiljada eura za kilometar puta Rujevo-Obalica

Prošla ponuda od 54,5 hiljada eura za kilometar puta Rujevo-Obalica

11

Za betoniranje makadamskog puta u MZ Zelenika, na lokaciji Rujevo-Obalica u dužini od 1000 m, stigle su dvije ponude.

Ponuda firme Krušo d.o.o. Komisija za otvaranje i vrijednovanje ponuda prihvatila je kao ispravnu, dok je ponuda firme Role inženjering doo odbijena kao neispravna.

Procijenjena vrijednost radova javnim pozivom iznosila je 54.500 eura sa uračunatim PDV-om. Kako je navedeno u obrazloženju Odluke, ponuda firme Role inženjering iznosila je 49,501 euro sa uračunatim PDV-om, dok je ponuda firme Krušo doo iznosila 54,373 eura sa PDV-om.

Na osnovu podnijete dokumentacije, Komisija je utvrdila da je ponuda firme Krušo doo sadržala sve valjane dokaze za ispunjenost svih uslova za učešće u javnoj nabavci, predviđenih tenderskom dokumentacijom, da je sačinjena i dostavljena na način zahtijevan tenderskom dokumentacijom i kao takva ispravna i prihvatljiva kao najpovoljnija za poručioca.

Podsjetićemo da je dobrovoljnim radom i sredstvima mještana, uz pomoć Opštine Herceg Novi, put iz Zelenike do sela Obalica, odnosno Ilijinog brda i jednog od najljepših pogleda na zaliv Boke, probijen prošle godine. Betoniranje puta trebalo bi da potraje 50 dana od dana potpisivanja ugovora sa izabranim izvođačem radova.

Odluka o izboru najpovoljnije ponude trebalo bi da bude donijeta u roku od 30 dana od dana javnog otvaranja ponuda.

Radovi će, između ostalog, obuhvatiti: pripremu makadamskog puta – planiranje i popravka postojećeg tamponskog sloja te nasipanje novog, zatim armiranje i betoniranje.

11 Komentari

 1. Dao je svako koliko je mogao dati da se napravi makadamski put i novac je isao regularno na ziro racun i transparentno je sve bilo i opstina je pomagala, a sad je pomogla Vlada da se put betonira. Zato sad odjednom ima sredstava (odjednom se, N, pise ovako, spojeno). I bas je seljanima stalo do toga ko je izvodjac radova,vec im je stalo da dobiju betoniran put.

  15
 2. 5000€ razlike, malo li je?????!!!! Ima se moze se, a od naroda su prosle god kamcili za put do Rujeva!!! Mnogi bi dali al nisu imali, a sad od jednom ima sredstava.

  2
  12
 3. Pjesacki put je dobila sesta generacija stanovnika uz zalaganje mjestana i episkopa Gerasima, a deseta ce dobiti kolni uz zalaganje mjestana, opstine i drzave. Treba pohvaliti ono sto je dobro. Prodje cijeli dvadeseti vijek bez puta…

  14
  1

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code