PRVA GRUPA MATURANTA VRAĆA SE U HERCEG NOVI

PRVA GRUPA MATURANTA VRAĆA SE U HERCEG NOVI

0
Podijeli

Grupa od 79 maturanata Ugostiteljske škole, koji su 2. septembra krenuli na ekskurziju, danas se u poslijepodnevnim časovima vraća kući. Jutro su proveli u Splitu, uz  posjetu Dioklecianovoj palati, a onda nastavljaju ka Herceg Novom. Direktor Srednje škole „Ivan Goran Kovačić“, Momo Dragičević kaže:

’’Sve je prošlo dobro i konačnu ocjenu čućemo po povratku. Očekujemo ih između 15 i 16 časova na parkingu Instituta u Igalu.“

Picerija i restoran

Gimnazijalci i učenici Turističke škole, nakon jučerašnjeg obilaska Minhena, danas su u – Salzburgu. Sva dijeca su zdrava i dobro podnose putovanje. Bilo je manjih prehlada, ali nikakvih komplikacija. I njih nakon obilaska Mocartovog grada, očekuje ista ruta. Večeras oko 20 časova kreću za Split, pa u Herceg Novi stižu sjutra iza 16 časova.

Kotorski srednjoškolci koji su prvi krenuli na put po Evropi sinoć su stigli kući.

Maturanti srednje škole „Mladost“ iz Tivta, njih 105, sjutra kreću na ekskurziju i boraviće u istim gradovima kao i Novljani i Kotorani.

Budvanski maturanti, 121 učenik, na osmodnevnu ekskurziju kreću takođe sjutra. Njihova relacija je  Budimpešta – Prag – Beč.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code