Početna Sport Prvak Evrope prejak za Jadran

Prvak Evrope prejak za Jadran

0

Hercegnovski Jadran poražen je u prvoj utakmici Lige šampiona od aktuelnog prvaka Evrope, mađarskog FTC, rezultatom 2:11 (0:2, 0:3, 1:4, 1:2).

U prvom periodu sigurna igra aktuelnog prvaka Evrope, pred moćnim napadačima naša odbrana je uspjela da rezultat učini prihvatljivim pa se u drugi period otišlo sa 2:0 za FTC.

I drugoj četvrtini sigurna igra mađarskog tima, povećavaju prednost na 3:0 dok naši momci ne uspjevaju pronaću put do gola Gardonija. Na poluvrijeme se odlazi sa ubjedljivom prednošću FTC od 5:0.

Naši momci tek u trećem periodu postižu prvi gol na utakmici, Vučurović je iz igrača više postigao gol za 1:8. U posljednju četvrtinu se ulazi sa rezultatom 1:9 u korist aktuelnog evropskog prvaka.

Drugi gol na meču za Jadran postiže Averka sa igračem više za 2:10 u korist mađarskog tima. Do kraja utakmice FTC postiže gol za konačnih 2:11.

Sljedeći meč Jadran igra već sjutrau 19:00 časova, protiv njemačkog Hanovera uz direktan prenos na Sport klubu 3.

Jadran – FTC Budapest 2:11 (0:2, 0:3, 1:4, 1:2)
Bazen Duna arena, Budimpešta.
Sudije: Voevodin (RUS), Schapers (NED).
Igrač više: Jadran 8(2), FTC Budapest 8(3). Peterci: FTC Budapest 1(1).
Jadran: Tešanović, D. Radović, Vučurović 1, Obradović, Muscat, Averka 1, V. Radović, Gardašević, Đ. Radović, Banićević, Brkić, Petković, Đurović.
FTC Budapest: Gardonyi, Fekete 2, Pohl Zalanki, Vamos, Vigvari 1, Fountoulis, Jakšić 2, Nemet 2, Varga 1, Jansik, Constantin-Bicari 3, Vogel.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code