Prvenstvo Crne Gore za mlađe kategorije u Igalu

Prvenstvo Crne Gore za mlađe kategorije u Igalu

0
Podijeli

Vaterpolo turnir za kategoriju 2004. godište, odnosno prvenstvo Crne Gotre, biće organizovan na plivalištu Instituta Dr Simo Milošević od danas do nedjelje. Na turniru učestvuju ekipe Jadran Carine, VK Bijela, Primorac, Cattaro i VK Budva.

Turnir će otvoriti meč između Primorca i ekipe Cattara, koji je na programu večeras u 18 časova, dok će u terminu od 19:15 snage odmjeriti Jadran Carine i Budva, a Bijeljani su sloboni.

Picerija i restoran

U subotu u jutarnjim terminima slobodna će biti ekipa Cattaro, dok će se u utakmici u 11 časova sastati VK Primorac i VK Budva, a u 12:15 Jadran Carine i Bijela. U popodnevnim terminima slobodni će biti Budvani, a sastaće se Bijela i Cattaro od 18h, kao i Jadran Carine i Primorac od 19:15 časova.

Jutarnje termine u nedjelju otvoriće duel između ekipa Primorca i Budve, a meč je na programu u 10 časova, dok će se u 11:15h sastati Budva i Cattaro. Novljani su u ovom kolu slobodni. U popodnevnim terminima na programu su mečevi između Bijele i Budve u 15h, kao i Jadrana Carine i ekipe Cattaro od 16:15h, a slobodna je ekipa Primorca.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code