Početna Sport Za istoriju: Prvi gol Vjere Bulajić i prvi gol Jadranove vaterpolistkinje

Za istoriju: Prvi gol Vjere Bulajić i prvi gol Jadranove vaterpolistkinje

9

Škver je sinoć bio poseban, drugačiji. Ovoga puta zbog jednog posebnog “trofeja”. Prva Jadranova vaterpolistkinja Vjera Bulajić (2008. godište) postigla je svoj prvi gol, ujedno prvi gol Jadrana koji je postigla vaterpolistkinja.

Trener Dušan Ivanovski vjerovao je u svoju Vjeru, vjerovao je u svoje “ajkulice”, a u našu Vjerku su vjerovali i njeni saigrači koji su je bodrili kada je krenula da savlada golmana Primorca. Oni su njeno sportsko srce učinili jačim. Istorija je ispisana, a za nju su sinoć zaslužni mali, a ipak tako veliki u timu Jadran Carine:

Luka Gardašević, Milan Zloković, Miloš Nikezić, Vjera Bulajić, Luka Todorović, Matija Kosić, Todor Nikčević, Vladan Gardašević, Slobodan Radanović, Đorđe Koprivica, Vukašin Gojković, Jovan Pješivac, Ilija Samardžić, Ljubo Sijerković, Danilo Ćurčija, Andrej Jovanović, Luka Kovačević, Uroš Sijerković, trener Dušan Ivanovski.

9 Komentari

 1. Bravo svaka cast!
  Samo ste trebali otvoriti Zenski Klub da se devojcice takmice i onda doneti odluku ko je prvi postigao go. Lako je biti jedna devojcica medju toliko decaka i uzeti titulu kad su druge devojcice disponirane koje bi zeljele da se takmice
  Svejedno talenat je nesporan i za to bravo 👏

 2. uci u istoriju ovako mala , biti jedina devojcica medju decacima i ovako prelepa, talentovana i jos nositi ovako divno ime koje joj pristaje… Vjera ti si malo cudo !

 3. Свака част Вјера
  Честитам!
  Можда Јадран крене да омасови женски ватерполо

 4. Biti u timu sa djecacima je vec samo po sebi uspjeh a ovo je nevidjeno do sada!
  Bravo Vjera, ti si čudo od talenta!
  Čestitam i ponosnoj familiji i ponosnim gradjanima Novog!
  Od sinoc je ova mala, naš ponos grada!

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code