Prvi gosti stižu u novi hotel „Play“

Prvi gosti stižu u novi hotel „Play“

4
Podijeli

Novootvoreni hotel „Play“, koji posluje u okviru Sportskog centra Igalo, prve goste očekuje nakon svega par dana od zvaničnog otvaranja, pa će prva grupa gostiju iz Srbije stići već 15. juna, saopšteno je iz uprave hotela.

Hotel je kategorisan sa tri zvjezdice i u ponudi ima 65 ležajeva raspoređenih u 35 soba. Ovaj objekat je za nepunu godinu vraćen u vlasništvo Opštine, a pod upravljačkom palicom Sportskog centra Igalo unaprijediće cjelokupnu turističku ponudu Herceg Novog, sa fokusom na razvoju sportskog turizma i radom tokom cijele godine.

Picerija i restoran

Preuzimanjem hotela „Play“ kao dio ponude cjelokupnog paketa usluga u okviru Sportskog centra, postao je i preuređeni restoran „Play“. Restoran je kapaciteta do 150 mjesta sa predivnom terasom i pogledom na sportske terene, a u svojoj ponudi ima standardne menije hrane i pića, ali i posebne sportske menije i nacionalnu kuhinju. Restoran je otvorenog tipa i nije namjenjen samo gostima hotela, već i korisnicima sportskih terena i ostalim posjetiocima cjelokupnog kompleksa.

Sportski centar u čijem je sastavu zatvorena Dvorana površine preko 50 hiljada kvadratnih metara sa raznovrsnim kapacitetima od teretane do terena za košarku rukomet i odbojku, u prethodnom periodu uspio je da svoje kapacitete obogati i novim terenom za odbojku na pijesku, te dodatnim uređenjem četiri teniska terena doprinio da se u mnogome unaprijedi cjelokupna ponuda. Stoga je sada  zainteresovanim klubovima i pojedincima na raspolaganju kompletan paket za pripreme, počev od smještaja, preko terena za treninge, teretane i pratećih sadržaja, čime Herceg Novi postaje jedna od najatraktivnijih destinacija za sportski i aktivni turizam.

4 Komentari

Ostavite komentar

*

code