Početna Sport Prvi na treningu brdske trke na Podima Dražen Radulović, sjutra dvije vožnje

Prvi na treningu brdske trke na Podima Dražen Radulović, sjutra dvije vožnje

11

Automobilista Dražen Radulović (Podgorica Racing Team) je postigao najbolje vrijeme (02:04.504) na današnjem zvaničnom treningu brdske auto trke na Podima u Herceg Novom, saopštili su organizatori.

Podsjećamo da je, na prošlogodišnjem zvaničnom treningu, Aldin Ćorović (AMSK Podi-Herceg Novi) postavio rekord staze u vremenu od 02:04.331.

Picerija i restoran

Vozače sjutra na Podima čekaju dvije vožnje, čiji će se rezultati sabirati za konačan plasman. Predstojeća trka se boduje za Šampionat auto – moto sportskih klubova Crne Gore.

Zabrana redovnog saobraćanja na dionici Podi-Kameno, sjutra će biti od 9.00h do 16.00h. Prva vožnja počinje u 11.00h, a druga u 13.00h.

BAT Podi Herceg Novi 2019, kojom se otvara ovogodišnja sezona brdskih trka, održava se u organizaciji AMSK “Podi – Herceg Novi” pod pokroviteljstvom Opštine Hrceg Novi i TO Herceg Novi.

11 Komentari

 1. Da nije Podjana nebi znali sta je auto a kamoli auto trke. Zivljeli Podi i organizacija ove preljepe manifestacije. A kome smeta neka prti okle se dovuko!!!!!!!!

  8
  21
  • A pita li se neko ksko je nama sto ne volimo Mila,a slusamo ga 30 godina?Ne pita,da ri ofma kazem,pa evo prezivjesmo.Pa vsljda i Podjani prezive ovih par dana.Ne bilo im vece muke u zivotu.

   12
   1
   • Ili ajde na dopunske časove iz srpskog, ili stavi naočare. Ništa nisam razumio. Vidim da si u trku umješao Mila i Pode, i sigurno si htio da kažeš nešto važno, ali ovo je potpuno nerazumljivo. Ajde ponovo, dok ovo još neko čita!

    3
    4

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code