Početna Turizam Prvi SIRO hotel u Crnoj Gori 2023. godine: SIRO Boka Place nova...

Prvi SIRO hotel u Crnoj Gori 2023. godine: SIRO Boka Place nova lifestyle destinacija

0

Kerzner International Holdings Limited („Kerzner“), vlasnik kultnih Atlantis Resort & Residences i ultraluksuznih One&Only rizorta širom svijeta, nastavlja sa inovacijama uvođenjem novog ugostiteljskog iskustva pod imenom SIRO.

Foto: One&Only

Baziran na fitnesu i wellness-u, SIRO će biti sveobuhvatna lifestyle destinacija, stapajući granice između ugostiteljstva, fitnesa i wellness-a kroz novu perspektivu i energična iskustva, najavljuju iz Kerzner Interational-a:

“Prvi SIRO hotel biće otvoren u Porto Montenegru, 2023. godine, pod nazivom SIRO Boka Place. SIRO Boka Place će gostima ponuditi brojne zahtjevne rute za jedrenje, kao i niz biciklističkih staza različitih dužina i nadmorskih visina, za sve nivoe kondicije”.

Ovaj hotel će kreirati globalnu zajednicu istomišljenika koji prate stil života visokih performansi, zaljubljenih u dostizanje svog punog potencijala.

„Oduvijek smo bili inicijatori revolucionarnih ideja u ugostiteljstvu. Izgradili smo destinacije kroz karakter naših brendova, razmišljajući o željama i potrebama naših gostiju“, prokomentarisao je Philippe Zuber (Filip Zuber), izvršni direktor kompanije Kerzner International.

Foto: One&Only

„Primarni fokus SIRO-a će biti vrhunski fitnes i wellness u službi modernog i uravnoteženog načina života, a sve obogaćeno našom prepoznatljivom uslugom, u transformišućem, prijatnom i urbanom okruženju. Kao inovatori, uvijek nastojimo da unaprijedimo iskustvo gostiju i predvidimo želje i potrebe gostiju. Zato smatramo da je sada idealno vrijeme da svijetu predstavimo koncept brenda SIRO, dok nastavljamo strateški rast kompanije. Radujemo se što će SIRO postati dio ključnih gradova širom svijeta.”
Zdravlje i ishrana takođe će biti u srži SIRO-a, a kulinarski tim će raditi sa lokalnim proizvođačima kako bi pružio najbolju sezonsku i organsku hranu. Pored toga, stručnjaci će pružati savjete o ishrani i seminare koji će upotpuniti životni stil gostiju.

SIRO će takođe oformiti tim ključnih sportista iz cijelog svijeta, nazvan SIRO TIM, koji će imati savjetodavnu ulogu u razvoju elemenata fitnesa i wellness-a u srcu sveobuhvatnog SIRO lifestyle iskustva. Prvi ambasador ovog tima je zlatni olimpijski plivač iz Velike Britanije, Adam Peaty (Adam Piti) –olimpijski, svjetski i evropski prvak i favorit za ponovno osvajanje olimpijskog zlata ove godine u Tokiju.

„Kada sam saznao za ambicije brenda SIRO bio sam fasciniran, jer smatram da je taj koncept novo, uzbudljivo iskustvo koje je nedostajalo svijetu. Za mene je privilegija da igram ulogu u razvoju ovakvih, novih hotelskih destinacija. Kao profesionalni sportista koji teži savršenstvu u svemu što radi, znam koliko su važni detalji u okruženju poput ovog. Od tišine spavaćih soba, preko najboljih nutritivnih savjeta, do najsavremenijih prostora za fitnes i laboratorije za oporavak, SIRO istinski prednjači u iskustvima koja će pružati gostima”, izjavio je Peaty.

SIRO će u budućnosti biti sastavni dio ključnih gradova širom svijeta.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code