Početna Turizam Prvomajska i predsezonska ponuda Budve i primorja predstavljene u Sarajevu

Prvomajska i predsezonska ponuda Budve i primorja predstavljene u Sarajevu

0

Na Vilsonom šetalištu u Sarajevu, u restoranu “My Face”, medijijima i predstavnicima turističkih agencija iz Bosne i Hercegovine predstavljena je turistička ponuda Crne Gore, posebno u predsezoni, kao i manifestacije.

– Tržište Bosne i Hercegovine zauzima treće mjesto po broju dolazaka i ostvarenih noćenja u Budvi i za nas je od velikog značaja, kako zbog brojnosti turista koja se iz godinu u godinu povećava, tako i zbog dobrih susjedskih odnosa, istorijske i kulturološke povezanosti  – istakla je predstavnica Turističke organizacije opštine Budva, Milena Krivokapić.

Picerija i restoran

Budvu je tokom protekle godine posjetilo skoro 46.000 turista sa ovog tržišta, što je 19% više nego 2017, a cilj je da taj broj u 2019. bude značajniji, saopšteno je iz te lokalne TO.

Predstavnici Turističke organizacije Budva, koja je bila organizator događaja u Sarajevu, pozvali su građanke i građane Bosne i Hercegovine da prvomajske praznike provedu  u prijestonici crnogorskog turizma. Budva  tokom tih dana priprema bogat kulturno – zabavni program u okviru manifestacije “Karnevalske majske večeri” koja traje od 29. aprila do 5. maja, saopšteno je iz TO Budva.

Posjetioce u Budvi očekuje i prvi  “Budva Beer Fest” sa brojnim eminentnim muzičkim grupama regiona.

Lijepim dešavanjima tokom predsezone i glavne sezone priključili su se i specijalnim aranžmanima budvanski hotelijeri, a srećne predstavnike medija vrijedno su nagradili hoteli: Falkenštajner, Adria, Park i M Club.

U Sarajevu su turističku ponudu predstavili i Podgorica, Bar, Tivat i Herceg Novi. Iz Nacionalne turističke organizacije istakli su ovogodišnju kampanju pod nazivom “Dobro.Bolje.Domaće”,  u čijem fokusu je gastronomska ponuda Crne Gore.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code