Početna Društvo Pucnjava u Meljinama, jedno lice povrijeđeno

Pucnjava u Meljinama, jedno lice povrijeđeno

18

U Meljinama, u blizini pogrebnog preduzeća Lazarev kuk, oko 13.45 sati došlo je do upotrebe vatrenog oružja, prilikom čega je povrijeđen Novljanin K.V. nastanjen u Meljinama, saznaje Radio Jadran.

K.V. nije životno ugrožen, a primljen je sa prostrijelnom ranom iznad lijeve natkoljenice, kazao nam je načelnik odjeljenja hirurgije Opšte bolnice Meljine, dr Goran Komatina.

Službenici Centra bezbjednosti Herceg Novi obavili su uviđaj i obavijestili s višu državnu tužiteljku, Tatjanu Begović.

U međuvremenu saznajemo da je K.V. pogođen metkom iz snajpera, dok je bio u kući sa majkom, suprugom i dvoje djece.

Prema ranijim informacijama na K. V. je već dva puta pucano i ovo je treći put da “izvuče živu glavu”

Prošle godine u njega je pucalo nepoznato lice sa motora i do sada nije otkriven njegov identitet. Takođe, prije toga K.V ranjen je od eksplozivne naprave koja je bila podmetnuta ispod njegovog automobila. Desilo se i da je sam sebe ranio.

18 Komentari

 1. Kukavice,postavljaju bombe,koriste snajpere.Drzava treba da im organizuje medusobnu borbu da ih naoriza i zatvori u neku halu,do istrebljenja,da ne stradaju normalni ljudi,ovo su đavoli !

  34
  • Bas bi nekog patrola na ulici sacuvala, ak ne budali. To je samo za narod da misli da je sigurniji. Zamazivanje ociju. Al eto svi strucnjaci preko neta, a ne znaju nos obrisat.

   14
   3
   • Kakva patrola, oni nisu nikog tu zaustavljali ni kontrolisali. A pored njih redovne patrole kod kruznog toka ili kod pješačkog.
    Ako ti vjeruješ da je to bila samo patrola tek tako – slobodno vjeruj.

    9
    2

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code