Početna Oko nas Budva Putokazi i klupe kroz Paštroviće

Putokazi i klupe kroz Paštroviće

1

Turistička organizacija opštine Budva realizovala je projekat označavanja jednog dijela ruralnog područja Budve sredstvima vizuelne komunikacije, dio Paštrovića, i postavila kombinovane putokazne table i klupe.

Kako informišu iz TO Budva, dvije kombinovane putokazne table postavljene su na magistralnom putu Budva – Petrovac na skretanju za sela Kuljače i Kažanegre, kao i za manastire Vojnići i Duljevo, sedam putokaznih tabli sa pločicama za sela Kuljače, Kažanegre i Čelobrdo, kao i za manastire Vojnići, Duljevo i Rustovo.

Tri male putokazne table su za označavanje proizvodnje sira, pružanje usluga smještaja i pješačkih staza, dvije table za vidikovce Čelobrdo i Duljevo, kao i tabla dobrodošlice u selu Kuljače.

Na vidikovcu Duljevo postavljene su dvije klupe, a na vidikovcu Čelobrdo jedna.

Nakon realizacije projekta signalizacije i obilježavanja građevina u Starom gradu, koji je naišao na veliki broj pohvala građana Budve, ovaj projekat predstavlja još jedan u nizu koji Turistička organizacija opštine Budva realizuje ili podržava, a koji doprinose unaprjeđenju i poboljšanju turističke ponude grada, ističu iz TO Budva.

1 komentar

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code