Početna Sport PVK JADRAN CARINE DOMAĆIN TURNIRA ZA LIGU ŠAMPIONA

PVK JADRAN CARINE DOMAĆIN TURNIRA ZA LIGU ŠAMPIONA

0

Cilj VK Jadran Carine na prvom kvalifikacionom turniru za Ligu šampiona je prolaz u II kolo, a trener kluba Vladimir Gojković vjeruje da njegovi puleni imaju kapaciteta za to.

Ovaj klub i bazen “Jadran” na Škveru domaćini su ovog turnira koji će biti odigran od 4 – 6 septembra.
Jadranaši nijesu dobili nimalo lake protivnike, jer će “snagu” odmjeravati sa hrvatskom Mladošću, francuskim Montpellier-om i ruskim Spartakom, jer kako Gojković ocjenjuje, u svakoj od drugih grupa je makar po jedan “autsajder”, ipak:
– Imamo tu prednost da igramo na domaćem terenu i sa pripremama smo krenuli početkom mjeseca. Ove sedmice smo se kompletirali, jer su stigli igrači koji su imali obaveza u reprezentaciji, a stigli su i neki stariji. Iako turnir startuje dosta rano, iskreno se nadam da ćemo biti na zadovoljavajućem nivou spremnosti, kao i da ćemo turnir proći na najbolji mogući način, uvjerava Gojković.
On dodaje i da je dio ekipe koji je radio tokom ljeta spremniji, dok ostataku predstoji još vježbe i treninga:
– Ipak vjerujem da imamo dovoljan broj igrača koji to može “pokriti”, i ako sve bude u redu, vjerujem da ćemo proći do narednog turnira koji je na programu 18. septembra, odakle idu samo dvije ekipe, pojašnjava Gojković.
Prvi protivnik Jadranu Carine biće zagrebačka Mladost, a utakmica je najavljena za petak, 4. septembra od 19 h. Cijena ulaznice po danu je samo 2 eura.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code