Početna Sport PVK Jadran: Napustio nas je veliki Jadranaš – Dragoljub Đuričić

PVK Jadran: Napustio nas je veliki Jadranaš – Dragoljub Đuričić

0

Danas kada je u našem gradu muk i tišina, dan žalosti povodom smrti Dragoljuba Đuričića, naš i njegov „Jadran“ žali i tuguje, ističu u PVK Jadran, uz sjećanje na Dragoljubovo bavljenje vaterpolom.

-Djetinjstvo i dio mladosti Dragoljub je proveo na Škveru, trenirajući i igrajući u mlađim vaterpolo kategorijama. Bio je golman, a iznad svega dobar i plemenit drug, prijatelj i saigrač u doba iskrenog, neiskvarenog i bezazlenog druženja. Takav je ostao do kraja života, sve se promijenilo, ali on ne.

Ogroman talenat, osjećaj za ritam ga je odveo u svijet muzike, gdje je dostigao neslućene visine i postao jedan od najboljih bubnjara, sa blistavom karijerom.

Imao je ljudsku snagu da na svoj način mijenja poredak, da podrži napredno, da uveseljava i razbudi mase. Imali smo zadovoljstvo i čast da sa svojim bubnjevima napravi nezaboravan ambijent i doživljaj na vatepolo utakmicama, te da obična igra preraste u spektakl.

Pratio je svoj „Jadran“, iako fizički daleko, uvijek i na svakom mjestu komentarisao, čestitao, savjetovao. Dragoljub je bio veliki Jadranaš. Ponosni što je bio naš član i navijač do poslednjih dana, ostaće u klubu u trajnom sjećanju.

U ime svih članova PVK Jadran izražavamo najiskrenije saučešće Dragoljubovim najmilijim, sestrama, djeci i svim članovima porodice”- poručuju iz PVK Jadran.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code