PZP: DESIO SE POLITIČKI PUČ, RADIĆEMO U SKLADU SA SVOJIM POLITIČKIM INTERESOM,...

PZP: DESIO SE POLITIČKI PUČ, RADIĆEMO U SKLADU SA SVOJIM POLITIČKIM INTERESOM, RADI PODRŠKE LOKALNOJ ZAJEDNICI

137
0
Podijeli

Reagujući na formiranje nove skupštinske većine u Herceg Novom, predsjednik OO PZP-a, Milovan Baždar uputio je niz negativnih kvalifikacija i pozvao aktere da odustanu od političke trgovine, zarad novih izbora.

– Takozvani „Građanski memorandum” kojeg su potpisali DPS i novi odbornički klub bivše SNP-ove četvorke, je čin političke korupcije bez presedana u našem gradu. Ovaj čin pokazuje slabost i licemjerstvo DPS-a koji, u trenutku kada su izbori zbog raskola u SNP-u bili potpuno izvjesni, drsko prekrajaju volju birača. DPS-u je očigledno stalo do vlasti u Herceg Novom po bilo koju cijenu. Četiri odbornika bivšeg jedinstvenog kluba SNP-a su prihvatili ulogu saučesnika u političkom puču, koji će se pamtiti kao antiopozicijski, antievropski i antireformski. Ovim putem ih javno pozivamo da odbace nedopustivu političku trgovinu i da omoguće održavanje vanrednih lokalnih izbora kao jedinog prihvatljivog rješenja ove političke krize.
PZP je više puta upozoravao SNP da se politička kriza, koja se „rodila” u njihovom klubu i partiji, mora hitno rješavati sa puno više političkog takta. Na žalost, bili smo usamljeni u konstruktivnom pristupu.
Pokret za promjene će u okviru Demokratskog fronta pažljivo pratiti razvoj političke situacije u Opštini Herceg Novi i preduzimati aktivnosti u skladu sa svojim političkim interesom čiji je osnovni cilj podrška razvoju naše lokalne zajednice – saopštio je Milovan Baždar u ime OO PZP-a.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code