“AZMONT” DONIRAO 18.000 EURA DJEČIJEM DOMU “MLADOST”

“AZMONT” DONIRAO 18.000 EURA DJEČIJEM DOMU “MLADOST”

78
0
Podijeli

dom Bijela»Azmont investment« kao društveno odgovorna kompanija, koja će od septembra početi gradnju hotelskog kompleksa u Kumobru, odlučila se da to pokaže i na djelu, pa je Dječijem domu Mladost u Bijeloj donirala 18.000 eura. Sredstva su namjenjena obnavaljanju i postavljanju potpuno nove ograde od kovanog gvožđa, na donjem putu, ka moru.
– Nakon što su saznali da u Herceg Novom postoji Dom za nezbrinutu djecu,oni su nas posjetili prije mjesec ipo i ponudili pomoć u bilo kom dijelu za koji smo mi smatrali da nam je najpotrebniji -rekla nam je pomoćnica direktora Dječijeg doma, Slavica Ilić. Ograda je stara skoro 25 godina i veoma je oštećena od mora, a predstavljala je i opasnost za naše štićenike i zato je ovo bilo izuzetno značajno za ovu ustanovu.
– Sa velikim zadovoljstvom prihvatili smo njihovu odluku da nam postave ogradu, što već i rade, a očekujemo da će sve biti gotovo za 4 dana. Iz “Azmonta” su preuzeli na sebe sve i predpripremne poslove, kao i izbor izvođača radova koji je iz Herceg Novog – ističe Ilićka.
Nadzor radova vodi mladi Novljanin, inžinjer koji je veoma posvećen ovom poslu, tako da po Ilićki, Azmont ostvaruje ono što su obećali kada su stigli kao investitori u Kumbor, a to je da će većinu poslova povjeriti domaćem stanovništvu.
Ilićka je napomenula da će se dobra i kvalitetna saradnja sa predstavnicima Azmonta nastaviti i kroz niz drugih projekata.
– Imaju u planu i stipendije za našu djecu, kao i zapošljavanje onih koji završavaju školovanje -najavila je Slavica Ilić.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code