“AZMONT” PREGOVARA SA VIŠE HOTELSKIH KUĆA U NOVOM ZA SMJEŠTAJ RADNIKA

“AZMONT” PREGOVARA SA VIŠE HOTELSKIH KUĆA U NOVOM ZA SMJEŠTAJ RADNIKA

155
0
Podijeli

Hotel plazaO mogućem ugovoru o zakupu hotela “Plaža” za koji je zainteresovana kompanija „Azmont Investment” koja gradi turistički kompleks od pola milijarde eura u Kumboru, uveliko se priča u Herceg Novom, a do tih saznanja došli su i u Sindikatu Vektra Boke.
– To bi za nas bilo odlično rješenje, a ako do toga dođe tražićemo da se uključimo u te pregovore i da sredstva od zakupa budu usmjerena na dugovanja prema nama – kazao je za Radio Jadran predsjednik Sindikata, Vojin Miljanić.
On ističe da su neki pregovori u toku, ali da se još ne zna hoće li se u ovom hotelu zakupiti samo neki od ležajeva, ili čitava “Plaža”.

Provejerili smo ove navode u”Azmontu”, ali konkretnih odgovora nije bilo. Nezvanično, ipak, saznajemo da pregovori sa više hotelskih preduzeća su u toku, i to sa njih desetak, pa tako i sa menadžmentom “Plaže”, a kakav će ishod biti i gdje će se smjestiti veliki broj uposlenika na izgardnji luskuznog rizorta u Kumboru, biće poznato narednih dana.
Prema ranijim najavama novi kompleks zapošljavaće 1.200 ljudi, a u toku izgradnje i do 8.000. Plan je da ovog mjeseca zaposle 500 radnika, i zato je ovu kompaniju veliki problem predstavlja smještaj zaposlenih.
Kada je 20. avgusta i zvanično počelo rušenje objekata u Kumoboru iz Azmont Investement su rekli, da im se do tada javilo za saradnju oko 450 kompanija, a primili su i 2.500 aplikacija za posao.

Picerija i restoran

 

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code