“PARKING SERVIS” SELEKTIVNO PRIMJENJUJE PROPISE I KAZNE

“PARKING SERVIS” SELEKTIVNO PRIMJENJUJE PROPISE I KAZNE

69
0
Podijeli

pjesacki ps1U Zakonu o bezbjednosti saobraćaja na putevima Crne Gore u članu 56. jasno se kaže:
“Vozаč ne smije dа zаustаvi ili pаrkirа vozilo: nа pješаčkom prelаzu i nа prelаzu biciklističke stаze preko kolovozа, kаo i nа odstojаnju, odnosno rаstojаnju mаnjem od pet metаrа od tih prelaza”.
Možda zakon i jeste jasan, ali i dalje ostaje nejasno da li smo svi isti pred njim.
Fotografija našeg slušaoca i čitaoca portala, pokazuje da očigledno nismo, te da bi za ovakvo ponašanje u saobraćaju, svako drugo vozilo bilo najstrože kažnjeno. pjesacki ps2Podsjećamo Javno preduzeće Parking servis na kazneni cjenovnik koji su sami propisali.
Za nepropisno parkiranje auta kazna je od 20 do 30 eura, plus nadoknada od 65 eura za premještanje „paukom” na depo. Svaki dan čuvanja vozila u depou je 5 eura. Započeta intervencija premještanja je 20 eura, što znači da će za nepropisno parkiranje vlasnici vozila morati da plate od 40 do 95 eura.
Ako nije započeto postavljanje specijalnih naprava, vlasnik auta će plaćati 10 eura, ako su već postavljene onda će to biti 30 eura, a ako vlasnik nije po svoje vozilo došao do isteka radnog vremena Parking servisa onda će za to morati da izdvoji 40 eura.
Hoće li i ko biti kažnjen? Nije težak odgovor.pjesacki ps3

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code