“SUNČANE SKALE” S PET CRNOGORSKIH PREDSTAVNIKA

“SUNČANE SKALE” S PET CRNOGORSKIH PREDSTAVNIKA

136
0
Podijeli

suncane skale 2013Pripreme oko devetnaestih “Sunčanih skala” ulaze polako u završnicu a poznat je i konačan spisak učesnika koji će 29. juna nastupiti na Kanli kuli.
Na jedinoj festivalskoj večeri predstaviće se 23 izvođača. Uz crnogorske Pera Stefanovića, Jelenu Kažanegru, Ivanu Martinović, Dejana Seferovića i Marka Prentića, nastupiće i pobjednica Skala iz 2001 Ivana Banfić, kao i Kemal Monteno sa grupom Teška industrija. Pored njih, pojaviće se i mlade nade hrvatske muzičke scene Bojan Jambrošić, pobjednik hrvatskog Idola, Igor Cukrov jedan od učesnika takmičenja Operacija Triumf, ali i gosti iz Azerbejdžana, Makedonije, Slovenije i Velike Britanije.
Direktor festivala Slobodan Bučevac za naš radio je rekao da bi spisak gostiju festivala trebalo da se zna do kraja sedmice.

“Očekujemo još da nam neki izvođači potvrde učešće, tako da je još rano o tome govoriti. Imamo nekoliko imena u opticaju, ali još sa sigurnošću ne možemo reći ko će biti gosti, mada sam siguran da bi to trebalo da se definiše do preksjutra”.
Izrada scenografije za Sunčane skale trebalo bi da počne tokom vikenda. Posjetiocima sajta Sunčanih skala trebalo bi danas popodne da bude dostupan izgled bine.
Bučevac je dodao da će ove godine zbog smanjenog budžeta većina izvođača biti smještena u hotelu “Novi” u Igalu, dok će dio direkcije festivala kao i novinarske ekipe boraviti u Institutu Dr Simo Milošević.
“Tu će biti smještena grupa novinara, doduše manja nego prošlih godina, jer smo zbog malih finansija morali da odbijemo neke ekipe. Prošle godine bilo je preko 200 novinara, ove – 50, a od toga 20 su televizijske ekipe”.
Kad je riječ o ulaznicama, većina će, prema riječima Bučevca, biti podijeljena hercegnovskim institucijama, a ostatak će biti pušten u prodaju po cijeni ne većoj od 10 eura. Biće odštampano oko 1300 karata.
Muzički festival „Sunčane skale” održaće se 29. juna na Kanli kuli.

Picerija i restoran

 

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code