“SVI SMO JEDAN TIM” U OBNAVLJANJU KOŠARKAŠKIH IGRALIŠTA U CRNOJ GORI

“SVI SMO JEDAN TIM” U OBNAVLJANJU KOŠARKAŠKIH IGRALIŠTA U CRNOJ GORI

147
0
Podijeli

 

svi smo jedan timDruštveno korisna akcija TV Vijesti „Svi smo jedan tim” započinje sjutra u Herceg Novom i Tivtu, tokom koje će biti obnovljena igrališta u 29 osnovnih i srednjih škola u Crnoj Gori.
Kako su mnoga igrališta u lošem stanju, a neka i potpuno neupotrebljiva – TV Vijesti je odlučila da, zajedno sa partnerima, radi na njihovom uređenju kako bi pod novim koševima stasavale nove generacije vrhunskih sportista, ali i djeca i mladi koji se rekreativno bave sportom i njeguju zdrave stilove života.
Tako će sjutra u 10 h u Herceg Novom u SMŠ Ivan Goran Kovačić i u 13 h u Tivtu JU Srednja mješovita škola Mladost biti uručene donacije. U delegaciji koja će posjetiti Tivat biće i princ Nikola Petrović, čija je donacija Fondacija Petrovic Njegoš jedan od prijatelja akcije. Kako su Radiju Jadran saopštili iz TV Vijesti ovom akcijom, zajedno sa partnerima, žele da ukažu na neophodnost povezivanja i zajedničkog djelovanja za dobrobit djece i mladih, njihovog aktivnijeg i masovnijeg uključivanja u sport i njegovanje zdravih stilova života, kao i popularisanje košarke kao rekreativne ali i takmičarske discipline.
Akciju “Svi smo jedan tim” TV Vijesti realizuje u saradnji sa brojnim partnerima, a uz podršku Ministarstva prosvejete, ali pozivaju i ostale zaintersopvane da im se jave na mail svismojedantim@rtvvijesti.com.
Inace, Televizija Vijesti otkupila je prava prenosa evropskih i svjetskih prvenstava u košarci za muškarce i žene od 2013. do 2015. godine.
– Riječ je o prvenstvima Evrope u obje konkurencije 2013. i 2015, te šampionata svijeta 2014. i namjeravamo i dalje da radimo na popularizaciji ovog sporta kod djece i mladih širom Crne Gore – poručuju iz te medijske kuće.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code