Radio JADRAN 8 godina sa vama!

Radio JADRAN 8 godina sa vama!

21
Podijeli

Uspjeli smo, mi i vi! Došli smo do 8. rođendana. Za to vrijeme ljudi su dolazili, odlazili, rušeni su hoteli, pa podizani novi, gašene firme, neki mediji, ređali se izbori, gubila i budila nada … U svemu, bili smo zajedno – Radio Jadran i vi, naši slušaoci i čitaoci. Ništa ne bismo mogli bez vas. Znamo i da vama Jadran dosta znači, da je postao nezamjenljiv dio vaše svakodnevice.

Muzika i priča sa naših talasa privlači širok spektar slušalaca. Portal je i dalje najposjećenija internet stranica u Herceg Novom. Naše tekstove preuzimaju državne i regionalne medijske kuće.

Picerija i restoran

Samo tokom januara ove godine portal Radija Jadran je imao 237.000 posjeta i 574.000 otvorenih stranica. Od početka godine do danas objavili smo preko 3.000 komentara. Na facebook-u imamo preko 13.000 pratilaca. Do sada smo objavili i skoro 15.000 članaka. Uspjeli smo da ih arhiviramo i učinimo dostupnim svima, iako smo u međuvremenu mijenjali više puta dizajn sajta.

Za one koji se pitaju kako smo za tako kratko vrijeme stekli toliko povjerenje, pomjerili granice, postali glavni izvor informacija u Novom, a često praćeni u Crnoj Gori i izvan nje, odgovor je jednostavan. Slijedili smo događaje, ali i ono što je “ispred i iza njih”, vaše sugestije da budemo aktuelni. Nametali ste nam ritam, kojeg smo prihvatili kao izazov, pokretačku snagu. Zato naš tim, 23. februar i 8. rođendan dočekuje ponosan. Radio Jadran je postao ugledan i odgovoran dio medijske zajednice Crne Gore.

Hvala vam na povjerenju!

21 Komentari

  1. Najbolji ste i najrealniji. Zelim ekipi sve najbolje i jos puno rodjendana i da i dalje svojim pisanjem traze svijetlo u ovom mrklom mraku u kojem se grad nalazi!

  2. JA VAM ČESTITAM JUBILEJ I NADAM SE DA CE TE SE OTRGNUTI IZ ZAGRLJAJA LOKALNIH MOĆNIKA I DA ĆE TE KONAČNO SMOĆI SNAGE DA BUDETE SAMO U SLUŽBI OBIČNIH GRADJANA KOJI VAS VJERNO PRATE, PODRŽAVAJU I KRITIKUJU, SREĆNO!!!

  3. Samo pravi i iskreni opstaju i zato od srca čestitamo ovaj jubilej i želimo još dosta dobrih vibracija kao i fantastičnih tekstova.
    SREĆAN ROĐENDAN 🙂

Ostavite komentar

*

code