Početna Naslovna Radio Jadran napušta Institut Igalo, uskoro zvuk sa Škvera!

Radio Jadran napušta Institut Igalo, uskoro zvuk sa Škvera!

18

Nakon pet godina rada u prostorijama Instituta Igalo, Radio Jadran ih napušta, jer su one neophodne za rad novog istraživačkog centra koje novo rukovodstvo Instituta tu planira da otvori.

Nije tajna da smo u proteklom periodu razmišljali o preseljenju radija na novu lokaciju, zbog novih projekata koje planiramo uskoro da realizujemo. Ova neočekivana odluka novog rukovodstva Instituta samo je ubrzala taj proces.

Zato će narednih dana dolaziti do prekida u emitovanju radio programa. Već danas nećemo emitovati informativne emisije Vijesti i Spektar.

Veoma obiman i delikatan posao preseljenja radijskog studija i režije, ali i redakcije radija, očekuje nas narednih dana.

Uskoro se javljamo sa Škvera. Hvala na razumjevanju!

18 Komentari

 1. Kad im je radio trebao tad su ga osnovali kad ne sluša “seli”!
  Skoro,g-đe Rajević reče kako će biti novi tender za prodaju Instituta.Gle čuda, odluči da pre nego proda Institut malo se bavi isatraživanjem.Valjda gospođa i njen tim ne znaju šta će od dosade dok i nih ne “isele” kao radio.Kako su krenuli to će se desiti brzo jer oni su tu da bi to u radili.

  3
  2
 2. Uz rizik da vec imate slican koncept emisije u Vasem programu,gradjani bi bili vrlo zainteresovani da kroz Vas program mogu da se javljaju,diskutuju odredjene aktuelne teme na lokalnom nivou,daju predloge,upucuju kritike,uostalom daju input za dalji rad,istrazivacki nazovi,o tome sta se desava i sta se desavalo i sta se planira raditi ili ne raditi u nasem gradu.Ako ne uzivo, a onda makar kroz neku opciju na sajtu pa da Vam mozemo pisati-a da nije ni klasicno putem e maila.

  1
  1
 3. Kažu da kapetan posljednji napušta brod. Meni se čini da ste vi bili kao kapetan u tom Institutu..Odoste vi , ode Institut. Koja je to igra novog rukovodstva!!!

  12
  7
 4. S novom lokacijom nek dođu i novi sadržaji u programu radio stanice. U moru komercijalne muzike nek se nađe prostora i za alternativniji zvuk, malo raznovrsnosti nikad nije na odmet. Razmislite i o noćnom talk programu… siguran sam da biste imali mnogo pratilaca u kasnim satima

  24
  3
  • Istraživački centar kao izgovor za kažnjavanje i izbacivanje radija koji nije slijepi poslušnik,ali šta drugo očekivati od partije koja vodi Institut.Srećno vam bilo na Škveru,i služite građanima i ničijim politikanskim interesima.

   15
   7
 5. Poštovani “Radio Jadran”,
  biće vrlo interesantno da permanentno pratite rad “Istraživačkog centra” u Institutu i naravno da nas informišete o njihovim istražiuvačkim uspjesima. Ako ovo nije izgovor da vas otjeraju, onda je sigurno
  simuliranje nauke.

  36
  8
 6. Nadamo se brzom preselenju i još kvalitetnijem programu.
  Ukoliko zatreba zovite da pripomognemo.
  PS.
  Nosim do 2-3 kg.
  Duscus hernia.
  Nazdravlje.

  28
  2
 7. Istraživački centar u Institutu?
  Obavijestite nas o čemu se radi, zvuči zanimljivo za novi projekat, posebno u kontekstu privatizacije

  28
  5
  • Ako im (Banji) baš ta prostorija treba (uključujući i tu malu prostoriju u prostoriji), baš su pali na niske grane. Pored toliko prostora u II Fazi, baš su se nameračili na tu vašu prostoriju. Dobro neko već napisa : tu je nešto sumnjivo.

   27
   6

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code