Početna Radio Jadran Radio Jadran: Od sjutra serijal ekoloških emisija “Rešetka”

Radio Jadran: Od sjutra serijal ekoloških emisija “Rešetka”

1

Na talasima Radija Jadran od sjutra, svakog četvrtka u podne, u naredna tri mjeseca, možete slušati emisije iz serijala “Rešetka”.

To je naziv našeg projekta koji je podržan kroz program “Podrška lokalnim medijima-priče iz prve ruke”, a bavi se zaštitom životne sredine.

Produkcijom radio istraživačkih priča imenovaćemo i intervjuisati odgovorne, tražiti činjenice, pokrenuti institucije da reaguju na ekološke probleme koji se tiču Herceg Novog i Boke kotorske. Ukazivaćemo i na primjere dobre prakse.

Vjerujemo da ćemo profesionalnim, nezavisnim i istraživačkim novinarstvom serijalom “Rešetka” doprinijeti procesu evropskih integracija sa lokala, a sve u kontekstu Poglavlja 27.

Naslov prve emisije je: “Gdje završava otpad, a gdje bi trebalo”. Možete je pratiti sjutra u 12 sati na talasima Radija Jadran, 103,2 i 101.7 mhz, kao i putem interneta na našem portalu. Biće postavljena i na You tube kanalu.

Projekat Rešetka realizije Radio Jadran kroz program “Podršla lokalnim medijima-priče iz prve ruke”. Sprovode ga Centar za građansko obrazovanje (CGO), B film, Share fondacija, Institut za poslovnu i finansijsku pismenost. Program finansira Evopska unija, a kofinansira Ministarstvo javne uprave Vlade Crne Gore.

1 komentar

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code