Početna Naslovna Radio Jadran pomjera granice

Radio Jadran pomjera granice

12

Prema “Google Analytics-u”, portal Radija Jadran tokom prva tri mjeseca posjetilo je nešto više od 155.000 jedinstvenih korisnika.

Kada se uzme i podatak od preko 900.000 sesija u tom periodu, jasno je da naš portal svakodnevno ima preko 10.000 posjeta. To je u prosjeku za nekih 25% više posjeta nego u 2018. godini.

Najviše je posjeta iz Crne Gore, Srbije, BiH, Amerike, Njemačke… Najviše je posjetilaca iz starosne grupe 25-34 (33,5%), zatim 18-24 (27,5%), 35-44 (15,5%) itd.

Portal radiojadran.com je aktivan od 2011. godine. Pored unapređivanja sajta, radimo i na modernizaciji i osvježenju radio stanice, dok projekat Radio Jadran Pro polako hvata zamah na tržištu.

Radio Jadran se prati i na Facebooku sa preko 17.000 korisnika, na Instagramu sa preko 2.000 i ostalim društvenim mrežama.

Hvala na ukazanom povjerenju.

12 Komentari

 1. Bravo za vas Jadranasi – samo nastavite tako 🙂
  Smeta mi jedino kada se prozivaju pojedinci i maltretiraju od strane anonimnih janjicara. Svaki put kada npr. dozvolite Maestru da proziva Simonidu Kordic, osjetim da svi mozemo jednom biti na vasem tapetu, i to na taj primitivni i neslobodni nacin. Neka je Kordicka i najveca neradnica, nismo mi sudije koje o tome treba da odluce. A ispada da jesmo. ili se varam?
  Imam i pitanje: a kako Google zna koliko posjetioci portala imaju godina?
  Salim se, svi smo evidentirani, zna se.
  Samo sto neki ne znaju da se i Boziji registar racuna i da nam se sve u zivotu vraca. Pa pisu protiv covjeka i protiv naroda. I onda se cude kakvi su ljudi i kakav je zivot prema njima.

  6
  5
   • Da ne bude zabune – “evidentirani smo” jer smo mi sami dali svoje podatke Googlu, direktno ili indirektno. Tako Google prati sve što mi pratimo na Internetu i može u svakom momentu da nas učini dijelom neke statistike, kao što je ova o sajtu Radio Jadrana.
    Vjerovatno, i kada “neko” zatraži od njih, oni mogu da posvjedoče o tome ko smo i što smo, ali o tome nemamo saznanja. Zvanično, čuvaju naše podatke i ne dijele ih naokolo.
    Google je i ljubazan, pa ako na nekom internet nalogu imate svoj datum rodjenja, on to zna i cestita vam rodjendan – tog dana na “naslovnoj strani” ovog pretraživača stoji čestitka namjenjena samo vama, sa sve rodjendanskom tortom i svjećicama.

 2. Da li razmisljate da napravite aplikaciju za mob.telefon kao svi savremeni radiji?Da bi lakse pristupili citanji informacija a po neko i slusanju radija.Pozdrav

  9
  4
 3. A sta da se kaze vole Novljani anonimnu pljuvacinu , uvedite registrovanje sa imenim i prezimenom pa nece bit komentara. Novljanski misevi se odma u rupu zavuku.

  15
  24

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code