Početna Naslovna Radio Jadran promijenio vlasnika

Radio Jadran promijenio vlasnika

23

Slušaoce i čitaoce Radija Jadran obavještavamo o novoj vlasničkoj strukturi ovog medija, koji je 12 godina poslovao u Herceg Novom, u okviru firme “Šrauba” d.o.o.

Novi vlasnik u 100% procentu je kompanija Adria Managment Services, sa sjedištem u Podgorici.

Jedna od aktivnosti ove kompanije je i medijsko regionalno povezivanje, u čemu su iz te kompanije prepoznali značajnu ulogu Radija Jadran, koji je ostvario istaknuto mjesto na medijskoj sceni Crne Gore, sa svojim programom i portalom. U skoroj budućnosti razvojnu šansu dobiće i Jadran TV.

U narednom periodu podižemo kapacitete na još viši nivo, sa ciljem da budemo najčitaniji i najslušajniji medij, ne samo u Herceg Novom već u čitavoj Boki.

Privatni kapital omogućava nam stabilno i objektivno novinarstvo, nezavisno od bilo koje strukture lokalne i centralne vlasti ili bilo kod drugog uticaja.

Dosadašnji vlasnici Radija Jadran, odnosno Šrauba d.o.o, bili su proslavljeni vaterpolisti Boris Zloković i Predrag Jokić.

23 Komentari

 1. Čestitam Jadranaši! Idemo dalje u novu fazu života 🙂
  Postojeće dvije “tellevizije” iz našeg grada ne gledam, pa se nadam da to neće biti slučaj i sa vašom. Samo naprijed i puno sreće!

  25
  14
 2. Bili ste nase svjetlo u tami,ruka spasa,rame za plakanje.Culi ste nas kad niko nije,dali mogucnost da se cuje nas glas.Hvala !!!!Nadamo se da cete ostati na vasem putu i da cemo i dalje u vama imati ono najvaznije “nas radio’!!!

  41
  20
 3. Svaku sreću u daljem radu.Samo budite i dalje ono što ste bili.Iskreni i posvećeni svom poslu i objektivnosti.Nadamo se da nije agencija neke političke grupacije.

  63
  29
 4. Na zalost ni jedan medij u CG nije objektivan y punom obimu, vecina medija I njihovih novinara u CG mogu se nazvati “placenicima”. Na nasu zalost to je realnost posla I ljudi koji su nekada bili cjenjeni I postovani

  77
  4

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code