Početna Naslovna RADIO JADRAN proslavlja 10. rođendan!

RADIO JADRAN proslavlja 10. rođendan!

13

Dragi naši slušaoci i čitaoci,

Ovog 23. februara punimo 10 godina. To je važan jubilej za mladi komercijalni medij u lokalnom i širem crnogorskom ambijentu.

Radio Jadran je ne samo opstao nego je i osvojio ove prostore, „podvukao se pod kožu” jednako onima kojima se dopada i kojima nije uvijek po volji.

Vjerujemo da smo postavili i neke nove standarde u slobodnom, angažovanom i tolerantnom novinarskom izrazu, objavljujući 22.000 autorskih tekstova i emitovanjem preko 2.500 informativnih emisija Spektar.

Nametnuli smo se široj javnosti i našim portalom, koji ima 10.000 posjeta dnevno, sa objavljenih 150 hiljada vaših komentara.

Vjerujemo da smo stekli vaše povjerenje najviše iskrenošću i jasnim stavom. I tako će uvijek biti.

Ne prija nam da pričamo mnogo o sebi, ali treba da znate da danas imamo razloga za radovanje. Naš cilj biće i dalje brzo i tačno izvještavanje, što veći auditorijum i što više dobrih klijenata. Ostvarićemo ga sa vama.

13 Komentari

  1. Stvrano je dobro što ima onih koji na čestitke lupaju minuse…Zamislite to…haaa hahhaE zbog tih ŽIVIO NAM JADRANE, a Boga mi i zbog nas koji vas VOLIMO!

    10
    1
  2. Radite u vremenima kada su mediji u funkcij ovih ili onih, cesto beskrupulozni, kada se izgubila novinarska etika. Vi uspjevate da odrzite balans izmedju ovih i onih, da nam ponudite informaciju bez dociranja i navijanja pa da se sami odredjujemo prema njoj . Komentari na vasem portalu , sa I bez botova, odrazavaju misljenje javnog mnenja, a ono sto je najvaznije ne dozvoljavate primitivnost i vulgarnost. Nije vam lako, ali izdrzite. Srecan rodjendan.

    18
    2

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code