Početna Naslovna Radio Jadran u etru 9 godina: Zar je toliko prošlo?

Radio Jadran u etru 9 godina: Zar je toliko prošlo?

20

Kada smo prije 9 godina prvi put poželjeli: „Dobro jutro, Herceg Novi“, sa 103.2 i 101.7 Mhz, nijesmo ni slutili da ćemo danas mnogim Novljanima, ali ne samo njima, biti gotovo nezamjenljiv dio dnevnih rituala.

Sa nama su slušaoci, koji se i dalje tradicionalno informišu preko radija, ali i oni savremeniji, što ne mogu bez kompjutera, ili telefona. Prate nas daleko od Novog, pa smo im često dragocjena veza sa životom grada, Boke… A neki nam i priznaju, da zaspu i osvanu sa Jadranovim portalom.

Da bismo doprli do vas, naravno, bilo je potrebno dosta posvećenosti i odricanja. Nijesmo se umorili. Danas nam je deveti rođendan, a cilj je, kako pjesma kaže, „doživjeti stotu“. Zato razmišljamo i o većim izazovima i ulasku u nove poduhvate – pokretanju štampane verzije portala i kablovskog tv kanala. Podrška i ohrabrenje stiže samo od vas. To i jeste najvažnije.

20 Komentari

 1. Drage luconose, bravo za sav dosadasnji rad i sve buduce planove – i za ubuduce ce biti dovoljno je da “samo” radite svoj posao I tako pronosite svjetlost. Srecno!

  7
  4
 2. Cestitke… svidja mi se sto dobro trpite kritike… i zato ste dobri i slusani… sto se mene tice vise vas citam.. jedna molba ako mozete da ukinete ovu reklamu sa nekim budjavim noktima.. gadi mi se..

  7
  3
 3. Savaka cast na dosadasnjem trudu i radu,mogli bi ste u nekom narednom periodu da napravite svoju aplikaciju za ove nove mobilne telefone(android)mislim da bi to mnogima uprostilo posjetu vasem sajtu.

  17
  3
 4. Zaista opstati u današnjem medijskom i političkom ludilu nije lako. Držite se vašeg kursa i ne brinite, doživićete 100-tu, što vam mi obični smrtnici želimo. Nas ste osvojili, a ostali nisu bitni, jer karavani prolaze!

  17
  3
 5. JEDINI PROSTOR GDJE OBICNI LJUDI MOGU DA ISKAZU SVOJE MISLJENJE.PROZIVKE NE BISTE TREBALI DA CENZURISETE.ZNA SE ADRESA KOMENTATORA PA AKO NEKO IMA SUPROTNO MISLJENJE MOZE DA DEMANTUJE ILI DA TUZI.KAD TO POSTIGNETE ONDA STE I PROFI.POZDRAV

  8
  11
 6. Sve ove godine sam Vaš vjerni pratilac od sveg srca iskrene čestitke,nastavite da i dalje budete pravi i profesionalni radio.Želim da vam budućnost protekne u novim ostvarenjima i dobrim iskrenim vibracijama.

  25
  3

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code