Početna Društvo Radionica „Mladi i digitalni marketing“ 18. februara u Herceg Novom

Radionica „Mladi i digitalni marketing“ 18. februara u Herceg Novom

1

Mladi Novljani imaće naredne nedjelje priliku da učestvuju u radionici „Mladi i digitalni marketing“, koju organizuje Sekretarijat za kulturu i obrazovanje u saradnji sa Centrom za omladinsku edukaciju, a u okviru projekta Evropska omladinska kartica podržanog od strane Ministarstva sporta i mladih.

Radionica će biti održana u utorak, 18. februara od 12 časova, u velikoj sali Opštine Herceg Novi.

Svoje znanje učesnicima će prenijeti Jelena Đurković, direktorica „Refresh Media“, koja je godinama sticala iskustvo u radu sa klijentima na polju održavanja korporativnih profila na društvenim mrežama, kao i u kreiranju i izradi marketing strategija za srednje i velike kompanije u Crnoj Gori.

Ona je tokom rada sa klijentima, između ostalog, komunicirala sa Google timom u cilju kreiranja i implementacije Google reklama za prostor Crne Gore, pa će tokom ovog predavanja sa mladima podijeliti svoja iskustva, razgovarati o značaju društvenih mreža i pametnim načinima za njihovo korišćenje.

Svi učesnici će nakon završene radionice dobiti sertifikat o učešću.
Radionica je još jedna u nizu aktivnosti koje sprovodi Sekretarijat za kulturu i obrazovanje, a predviđene su opštinskim Lokalnim akcionim planom za mlade, a u cilju podrške razvoju neformalnog učenja i unaprijeđenja mehanizama verifikovanja neformalno i informalno stečenih znanja.

1 komentar

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code