Početna Društvo Radionica u Opštini Herceg Novi: Srednjoškolci učili o brendiranju i razvoju preduzetništva

Radionica u Opštini Herceg Novi: Srednjoškolci učili o brendiranju i razvoju preduzetništva

3

Novski srednjoškolci ispunili su danas salu Skupštine opštine Herceg Novi, gdje su u okviru radionice „Brendiranje preduzetničke ideje“ od mladog preduzetnika Andreja Šetera čuli korisna objašnjenja i savjete za pokretanje i razvoj sopstvenog biznisa. Ovo je bila prva u nizu radionica za mlade na temu preduzetništva, koje će Sekretarijat za kulturu i obrazovanje organizovati sa partnerima.

Foto: Služba za informisanje Opštine Herceg-Novi

Šeter je učenicima srednje škole govorio o izazovima osnivanja sopstvenog biznisa, objasnio šta znači brend, koji su njegovi elementi i kakav je proces kreiranja. Učesnici su imali priliku da čuju konkretne primjere dobrog i lošeg brendiranja, da dobiju odgovore na sva pitanja, kao i savjete zasnovane na iskustvu koje je Šeter stekao tokom rada na razvoju sopstvenog biznisa.
Radionica „Brendiranje preduzetničke ideje“ organizovana je zahvaljujući podršci projekta „Evropska omladinska kartica“, koji sprovodi nevladina organizacija Centar za omladinsku edukaciju, partner je Opština Herceg Novi, a generalni pokrovitelj Ministarstvo sporta i mladih.

Namjera Sekretarijata za kulturu i obrazovanje je da organizovanje radionica za mlade postane stalna praksa u Herceg Novom, što je i jedna od datih smjernica u Lokalnom akcionom planu za mlade.

3 Komentari

  1. Divno je vidjeti ovoliko omladine u drustvu profesorice Minje. Meni uvijek ostala lijepa sjecanja sa njenih predavanja, vezano za gradivo ali i za zivot . Pozdrav za vas draga profesorice <3

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code