Početna Društvo RADIONICE U PARKU BOKE “DOIN’ IT IN THE PARK”

RADIONICE U PARKU BOKE “DOIN’ IT IN THE PARK”

0

NVO “Urban Nova” tokom predstojećih prvomajskih praznika u parku “Boka” u Herceg Novom održaće radionice u okviru projekta “Doin’ it in the park”.

Radionice će biti organizovane na teme, recycle art, forum teatar, dekupaž i “moćne priče” sve do nedjelje od 10 do 12 h i učešće na svim radionicama je besplatno.
Projekat je podržao Fond za aktivno građanstvo, u okviru programa “Građanska akcija”.
Prvog dana svim zainteresovanima biće prikazano šta se sve može učiniti od stare odjeće, posteljine, plastičnih kesa, a od 12 časova predviđene su sportske aktivnosti.
Prva druženja u parku “Boke” već je ova NVO organizovala u martu, a zatim i 27. aprila u okviru obilježavanja Dana planete Zemlje.
Kako navode na svom zvaničnom sajtu projektom “Radimo to u parku” žele da iniciraju i okupe sve zainteresovane u lokalnoj zajednici da zajedničkim snagama organizuju i realizuju aktivnosti kojima bi se promovisao racionalniji odnos prema korišćenju javnih prostora, te zaustave dalje propadanje javnog prostora u parku “Boka” u Herceg Novom.
“Urban Nova” je osnovana 10.02.2013. kako bi što više ojačavali želje djece i mladih za kulturno stvaralaštvo i umetničko izražvanje kroz dramu, muziku, plesa, literalne i likovne umetnosti i žurnalizam.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code