Radno vrijeme za novogodišnje praznike

Radno vrijeme za novogodišnje praznike

1
Podijeli

Služba zaštite i spasavanja, Komunalna policija i službenici MUP-a – Centra bezbjednosti Herceg Novi tokom novogodišnjih praznika imaće pojačana dežurstva, naročito u Igalu, gdje se održava centralni program dočeka Nove godine.

Za sve eventualne probleme, građani  mogu kontaktirati  dežurne na telefone 123, 19800 odnosno 122. Kako su nam kazali u ovim službama, prva noć novogodišnjeg programa protekla je mirno bez incidenata, pa stoga Novljane mole da se i tokom naredne dvije večeri pokažu kao dobri domaćini.

Picerija i restoran

Iz ove tri službe apelovali su na građane da se pridržavaju komunalnog reda, ne koriste petarde i ne uništavaju parkovski mobilijar ( klupe, kante za otpatke ), kao i komunalni mobilijar na ostalim javnim lokacijama.

 Marketi

Većina veleprodajnih i maloprodajnih trgovinskih objekata u Herceg Novom imaće  reducirano radno vrijeme. Sve prodavnice kompanije Voli večeras će raditi do 19 h, 1. januar biće neradan, dok će 2. januara raditi po uobičajenom radnom vremenu, od 7 – 22 h.

Maloprodajni objekti lanca marketa IDEA večeras će biti otvoreni do 20 h, sjutra od 11 – 19 h radiće IDEA Igalo i IDEA Super u Zelenici, dok će 2. januara raditi po uobičajenom radnom vremenu.

Prodavnice lanca AROMA radiće večeras do 18 h, sjutra od 8 – 16 h, a 2. januara od 7-22 h.

Bez isključenja struje za praznike

Tokom predstojećih praznika, od sjutra do 8.januara, u svim djelovima CEDIS-a  obezbijeđeni su neophodni uslovi za stabilno funkcionisanje elektroenergetskog sistema, saopštili su iz ove kompanije.

U dane praznika nijesu predviđena planska isključenja električne energije, a u slučaju vanrednih okolnosti biće angažovane dodatne ekipe. Eventualni  prekid napajanja i kvar na distributivnoj mreži, za vrijeme praznika, građani mogu prijaviti na dežurni broj telefona 031 327 326.

Izmijenjen vozni red Blueline-a

Autobusi lokalnog autoprevoznika kompanije Blueline, od Igala do Kamenara, kružna linija kao i linije do gradskih naselja, saobraćaće u djelimično izmijenjenom režimu.

Autobusi na liniji Igalo Kamenari Igalo saobraćaju danas redovno, na svakih pola sata, s tim što je izmjena kod posljednjeg polaska iz Igala u 22 h, a iz Kamenara u 22.50 h.
Nakon ponoći, iz Igala lokalni autobus kreće u 2 odnosno 3 h, odnosno u 2.50 h, odnosno 3.50 h iz Kamenara. Kružna linija i linija ka prigradskim naseljima saobraćaće bez promjena.

Tokom sjutrašnjeg dana, prvi polazak na liniji Igalo – Kamenari – Igalo iz Igala će biti u 9 h, a zatim na svaki sat, a posljednji autobus iz Igala kreće u ponoć. Prvi polazak sa Kamenara biće u 9.50 h, a posljednji u 00.50 h. Nakon toga, tokom noći, autobusi iz Igala kreću u 2 odnosno 3 h, odnosno u 2.50 h, odnosno 3.50 h iz Kamenara.

Autobusi na kružnoj i prigradskim linijama tokom 1. januara neće saobraćati. U srijedu 2. januara, lokalni autobusi saobraćaće po nedjeljnom redu vožnje. Od četvrtka, 3, kao i 4. i 5. januara raspored saobraćanja biće po redovnom redu vožnje, a 6.7. i 8. januara kao nedjeljom.

U Domu zdravlja dežurstva

Dežurni doktori u Domu zdravlja Herceg Novi  za odrasle 1. i 2. januara u centralnoj zgradi na Toploj radiće od 7-21 h, a za djecu od 7 – 14 h.

Pošta

Sve poslovnice Pošte Crne Gore u Herceg tokom 1., 2. i 7. januara neće raditi, dok će 3.,4. i 5, januara radno vrijeme biti uobičajeno. Tokom 8. januara biće dežurne poslovnica u Herceg Novom, od 8 – 14.30 h, kao i posovnica u Tivtu.

Besplatan obilazak kula Forte Mare i Kanli kula

Iz JUK Herceg Festa obavijestili su da će tvrđave Forte mare i Kanli kula biti otvorene za praznike, i to od 31. decembra do 7. januara od 10 do 16 časova. Ulaz za sve posjetioce je besplatan.

1 komentar

Ostavite komentar

*

code