Rajko Komnenić: Računajte na Socijaldemokrate, vrijeme je odluke

Rajko Komnenić: Računajte na Socijaldemokrate, vrijeme je odluke

3043
0
Podijeli

Dragi sugrađani, danas se završava predizborna kampanja. Predizborna kampanja u kojoj su razmijenjene teške riječi između različitih političkih subjekata, ali takve riječi niste mogli čuti od nas Socijaldemokrata, jer smo mi ipak partija drugačije političke kulture. Mi smo vodili kampanju koja je bila usmjerena isključivo na predlaganje konkretnih mjera koje će doprinijeti ekonomskom razvoju i prosperitetu našeg Novog. Dakle, nas zanima isključivo sadašnjost i budućnost našeg grada, a međusobne optužbe o tome ko je i u kojoj mjeri ekonomski razorio Herceg Novi, nisu predmet našeg interesovanja, jer svršenom poslu mane nema – navodi kandidat na odborničkoj listi “Socijaldemokrate – Ivan Brajović – Dosljedno za Herceg Novi”, Rajko Komnenić.

Socijaldemokrate su relativno nova partija kada je u pitanju Herceg Novi. Međutim, ponukani odličnim izbornim rezultatima naših partijskih kolega, prije svega iz Tivta i Nikšića, i mi smo se odlučili da izađemo samostalno i provjerimo koliku podršku građana uživamo.

Picerija i restoran

Socijaldemokrate čine mladi i obrazovani, iskusni i stručni ljudi, profesori, medicinski radnici, pravnici, marljivi preduzetnici, dakle sve ono što je neophodno za ekonomski oporavak našeg Novog. Ja sam to u njima prepoznao, ali i veliki broj vas koji ste nam se u međuvremenu pridružili na našem putu.

Svi koji me znate, znate da ja lično, a uvjerio sam se u isto kada su u pitanju i ostali ljudi sa liste Socijaldemokrata, svoj angažman u politici vidim kao priliku da rade za svoj grad, kao priliku da uzmemo stvar u svoje ruke i svojim djelovanjem doprinesemo da budemo najrazvijenija opština na našem primorju. Herceg Novom treba stabilna vlast, bez političkih previranja. Herceg Novi nema više vremena da čeka. “Vrijeme je odluke”, kako nosi naziv jedna odlična Azrina numera. Tako da dragi sugrađani, ako se zadržimo na polju kvalitetne rok muzike, imam da vam poručim samo jedno – Računajte na nas! Igrajte na broj 4, jer tu je siguran dobitak, za nas i naš grad! – zaključuje se na kraju saopštenja.

Plaćeni izborni program

Nema komentara