Rambo donirao novac za Ivu sa koncerta na Forte Mare

Rambo donirao novac za Ivu sa koncerta na Forte Mare

5468
16
Podijeli

rambov koncert forte mareFantastičan koncert, koji je Rambo Amadeus i njegov sastav Two Winettous, u saradnji sa JUK Herceg Festom priredio prošlog petka na tvrđavi Forte Mare dobio je humanu dimenziju.

Sav prihod od prodatih ulaznica poznati novski muzičar i krovna institucija kulture odlučili su da doniraju i pridruže se prikupljanju sredstava za liječenje teško oboljele malene Ive Bijelić.

Picerija i restoran

Te večeri od ulaznica je naplaćeno 1360 eura, pa će se ta suma i naći  na računu za Ivino liječenje.

16 Komentari

 1. Uf kssno procitah komentare, sto mi je jako zao. Na koncertu Vlada G je skupljeno mnogo i u svakom slucaju to je zahvaljujuci damama iz humanitarne organizacije i publici, Vlado je samo najavio humanitarnu akciju i to je sve. E sad sto se tice gospodina Antonija, hvala vam od sveg srca jer ste jedini od svih pjevaca na teritoriji Crne Gore koji je finansijski ucestvovao u akciji “SRCEM ZA IVU”, bilo to od prodaje ulaznica ili nekako drugacije. Vi ste bar pokazali da ste veliko srce spremno da pruzi ruku i pomogne. Hvala vam
  0  0
 2. Dao sam jasan nalog da se javno ne objavljuje ovaj gest mog benda i mene, jer sam izričito protiv samoreklamiranja na tudjoj muci, to je ispod svakog civilizacijskog nivoa.
  Molim urednika portala jadran.com da ipak malo lektoriše zlurade komentare, kojima uz ovu priču nije ni vrijeme ni mjesto, kad već nisu mogli da se suzdrže da ne objavljuju , kao što sam zamolio.
  BTW, za radoznalce, Moje uvažene kolege i ja smo to veče svirali besplatno, žao mi je što je prodato samo 136 karata, da je prodato 500 , koliko sam očekivao, svakako da bih i ja i moj bend zaradili.
  Cicak je takodje dao ozvučenje besplatno, ali srećom nije završio po portalima.
  Sad vam je jasno, da kad radite nešto humano, obavezno držite to u tajnosti,. i jezik za zubima, uvijek ima nesrećnika koji i u najplemenitijim potezima vide neku zavjeru i zlo, projektujući zaoravo svoj karakter na sve oko sebe.
  1  0
 3. Morate li sve da išporkate pa i plemenitost¿ i Tonijevu i Vladovu¿ čime se bavite glodari¿ sram vas bilo! Koncert nije bio honorisan nego se pokrivao kartama. Imali smo dva sjajna koncerta. Oba umjetnika su pomogla Ivi. Čime vas hrane kad iz vas izlazi toliko zlo.lijecite se se da sami sebe ne izjedete.
  1  0
 4. E ako je istina da je Rambu Herceg fest snosio troškove koncerta, a onda on tobože donirao prihod od ulaznica onda je i to bruka. Ali pitam se pitam, dje je lokal patriotizam. Uostalom ako ti je Bog dao da možeš više od ostalih, onda to uradi u svakom pogledu, pa i kad je pomoć u pitanju…
  0  1
 5. Neka Herceg Fest kaze koliki je honorar isplacen za koncert Rambu i njegovom sastavu? Inace kada neko plati koncert kao u ovom slucaju Herceg Fest onda i prihod od ulaznica pripada organizatoru, tako da je Herceg Fest donirao.
  0  0
 6. E neka ste prozvali Vlada Bugarina….Rambo svaka čast, trebao bi onaj mali što je nekad trčao za tobom dok nije postao zvjezda zahvaljujući tehnici koja pegla glas da i dalje uči od starijih.
  0  1
 7. Svaka čast. To je Hercegnovska duša. Odakle pojedincima hrabros, ili bolje reći obraz, da komentarišu negativno. Barem u ovakvim se stvarima treba suzdržati od negativnosti. Pomozi ako možeš, ili barem ćuti!
  0  0
 8. Jos je Vlado dobio pare od TO i besplatno Kulu. Plus pare od ulaznica nosi u Bg…super. I onda on nesto radi za grad. Mogao je barem pjesmu napisat za EPK.
  0  1
 9. Srbijanac makedonskog porijekla nije ni centa dao od svog koncerta nego publika 1500 eura. Ne možete reći da je on to prikupio!! Dvije večeri je od ulaznica bilo sigurno 25 hiljada eura ako ne i više.
  0  1
 10. CAR BIO CAR OSTAO.Covjek na prvom mjestu,pa onda sve ostale titule..,i to ne samo zbog ovog hvale vrijednog gesta,nego uopsteno govoreci.HUS
  0  0

Ostavite komentar

*

code