Početna Društvo Rambo pozitivan na covid: Najbolji način da me podržite, distance maska i...

Rambo pozitivan na covid: Najbolji način da me podržite, distance maska i karta za koncert

4

Novski i svjetski kilo car, Rambo Amadeus pozitivan je na covid, potvrdio je muzičar na svojoj zvaničnoj Facebook stranici.

Ipak, fanove i pratioce pozvao je na smirenost, ali i oprez od aktuelnog virusa:

„Dragi fanovi, samo bez suvišnog uzbuđenja i panike, istina je da je i Car pozitivan na korona virus, međutim ne nasijedajte na dramoserske tekstove u žutoj štampi. Kilocar je čeličnog zdravlja i ovog puta poručuje: „Korona vrijeba, ne bira, kosi nemilosrdno i uvažene kolege, ali, što je tragedija i opasnost veća, moral mora da bude visočiji“, naveo je Kilo car u objavi.

Dodao je:

„S tim u vezi vam obećavam da će koncert, sa ovim neophodnim odlaganjem, biti sigurno još uzbudljiviji i zanimljiviji, uz dužan pijetet prema svima koji su bitku sa koronom izgubili. Muzika nije ni za mene ni za moje kolege zajebavanje, nego neophodan segment života. Zato, najbolji način da me podržite je da držite distancu i nosite masku i prijavite se za vakcinaciju, ali boga mi i kupite kartu na vrijeme za koncert, to će mi najbolje podići imunitet! To je pordška, ostalo je palamuđevina. Show must go on – pjesma nas je održala njojzi hvala!“ napisao je u objavi.

Zbog činjenice da su i dvojica članova njegovog benda „Five Winnetous“ takođe pozitivna na covid, Rambo Amadeus odredio je novi termin prvog, kako ga je nazvao, interplanetarnog koncerta koji će fanovi pratiti online, „iz dnevne sobe“. Koncert bi trebalo da bude upriličen u subotu, 10.aprila, u 20 h.

Ulaznice su već u prodaji posredstvom platforme ENTRO.SI.

4 Komentari

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code