Početna Društvo RANJENA DVA MLADIĆA U TUČI U IGALU

RANJENA DVA MLADIĆA U TUČI U IGALU

0

 

police-lights3U ranim jutarnjim časovima (oko 2 sata poslije ponoći) ispred kafe bara „Casa” u Igalu izbila je tuča u kojoj je, prema nezvaničnim potvrdama policije, ali i svjedočenju očevidaca, učestvovalo šest lica, od kojih su dvojica ranjena. Riječ je o povrijeđenim pripadnicima obezbjeđenja popularnog kafića G.K. (20) i V. DŽ. (30). Njih je nožem ranio I. N. iz Nikšića.
Do incidenta je došlo nakon kraće i žustre prepirke između obezbjeđenja „Case” i nekoliko momaka, gostiju lokala. Njih je obezbjeđenje pozvalo da se razjasne napolju, da ne bi uznemiravali ostale goste. Tada je I.N (zaposlen kao izvođač na kolektoru u Herceg Novom, sa kojim je bio i jedan hrvatski državljanin) izvadio nož i probo jednog mladića u butinu i grudni koš, a drugog u vrat.

Mladi sportisti i studenti, koji su zarađivali kao obezbjeđenje ovog lokala hospitalizovani su na hirurgiji Opšte privatne bolnice Meljine i van su životne opasnosti. U prvi mah, zbog velike količine krvi, djelovalo je da je jednom od njih povrijeđena arterija. Ali obojica su prošla bez težih povreda.
Kako saznajemo Nikšićanin I.N. lišen je slobode i uz krivičnu prijavu sproveden Višem tužiocu u Podgoricu. Svi akteri tuče biće prekršajno gonjeni. Postupak utvrđivanja okolnosti i posljedica izbijanja incidenta je u toku.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code