RANKO PEROVIĆ: RAČUNAM NA MLAĐE IGRAČE

RANKO PEROVIĆ: RAČUNAM NA MLAĐE IGRAČE

71
0
Podijeli

bazen jadran cgNa bazenu na Škveru vaterpolo reprezentacija Crne Gore priprema se za svjetsku ligu u Čeljabinsku. Sa “crvenim ajkulama” sparinguju reprezentacije Kanade i Kazahstana.
„Ajkule” bi večeras poslije 20 h trebalo da odigraju utakmicu sa reprezentacijom Kanade. Kako je Radiju Jadran rekao selektor „ajkula”, Ranko Perović, zbog loših vremenskih uslova nijesu željeli da prave zvaničnu utakmicu već će se ona tretirati kao trening-utakmica. I u slučaju kiše – utakmica će biti odigrana. Perović je naveo i da je dio igrača povrijeđen, nadajući se da će se oni oporaviti do početka Svjetske lige. „Nećemo ništa forsirati, jer će Svjetsku ligu igrati podmlađeni sastav sa igračima koji su je već igrali bez ovih, da tako kažem „starosjedilaca”. Odlučio sam da dam šansu svim tim mlađim igračima, jer jednostavno vidim kako se ponašaju u jačoj konkurenciji i koliko se može računati na njih za svjetsko prvenstvo”.
Na spisku reprezentacije su: Miloš Šćepanović, Aleksandar Radović, Radovan Latinović (Jadran), Dejan Lazović, Dragan Drašković, Ugo Kruzija (Budva), Miljan Popović, Nikola Marković (Primorac), Darko Brguljan (Al-Itihad). Ekipa će biti kompletirana kada ostali igrači završe klupske obaveze.
Podsjetićemo, Darko Brguljan je propustio dvije posljednje utakmice nacionalnog tima, kao i Aleksandar Radović koji zbog oporavka od povrede ramena nije igrao ove godine.
Na finalnom turniru Svjetske lige u Čeljabinsku, Crna Gora igraće u grupi A sa reprezentacijama SAD-a, Japana i Mađarske. Prvu utakmicu sa reprezentacijom Japana “ajkule” će odigrati 11. juna, dan kasnije boriće se protiv Mađarske, a 13. juna igraće sa reprezentacijom SAD-a. Utakmice za plasman su od 14-16. juna.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code