Raspisan Konkurs za raspodjelu sredstava iz budžeta Opštine Herceg Novi opredjeljenih za...

Raspisan Konkurs za raspodjelu sredstava iz budžeta Opštine Herceg Novi opredjeljenih za izdavačku djelatnost u 2018. godini

2
Podijeli

Sekretarijat za kulturu i obrazovanje Opštine Herceg-Novi raspisao je Konkurs za raspodjelu sredstava iz budžeta Opštine Herceg Novi opredjeljenih za izdavačku djelatnost u 2018. godini.

U skladu sa Odlukom o kriterijumima, načinu i postupku raspodjele sredstava za izdavačku djelatnost, na Konkursu mogu učestvovati fizička i pravna lica koja imaju prebivalište u Crnoj Gori, odnosno koja su u Crnoj Gori registrovana za obavljanje djelatnosti iz oblasti kulture, osim nevladinih organizacija, javnih ustanova i drugih subjekata čiji se rad finansira iz budžeta Crne Gore, odnosno iz budžeta Opštine.

Picerija i restoran

Sredstva koja će se budžetom Opštine za 2018. obezbijediti za izdavačku djelatnost, raspodjeljuju se prvenstveno projektima koji na najbolji način ispunjavaju kriterijume navedene u Konkursu.

Prijavu na konkurs kandidati su dužni podnijeti u projektnoj formi uz prateću dokumentaciju navedenu u formularu.

Prijave sa propratnom dokumentacijom i projektnom formom podnose se u roku od 30 dana od dana objavljivanja konkursa. Projektnu formu u elektronskoj verziji učesnici konkursa mogu preuzeti na veb sajtu Opštine.

O dostavljenim urednim prijavama odlučivaće komisija formirana od strane Sekretarijata za kulturu i obrazovanje, u roku od 30 dana od dana zaključivanja konkursa.

Nepotpune i neblagovremeno dostavljene prijave neće se razmatrati (nepotpunim prijavama smatraju se one koje nisu dostavljene u propisanoj projektnoj formi i uz koje nije priložena propisana prateća dokumentacija).

Prijavu na konkurs sa prilozima dostaviti na adresu: Opština Herceg Novi, Sekretarijat za kulturu i obrazovanje, Trg Maršala Tita 2, 85340 Herceg Novi, sa naznakom: „Prijava na konkurs za izdavačku djelatnost“, ili neposredno predati na Građanskom birou Opštine Herceg Novi, na istoj adresi.

Tekst Konkursa, Odluku o kriterijumima, načinu i postupku raspodjele sredstava za izdavačku djelatnost i projektnu formu možete pogledati i preuzeti ovdje.

Tekst Konkursa

Odluku o kriterijumima

Projektna forma

2 Komentari

  1. Шта ако се поново промијени власт? Да опет шаљем нову документацију? Ако се промијенила општинска структура, моја књига није.

Ostavite komentar

*

code