Početna Društvo RASPORED SMJENA U ŠKOLAMA U BOKI I BUDVI

RASPORED SMJENA U ŠKOLAMA U BOKI I BUDVI

0

school   U Srednjoj školi „Ivan Goran Kovačić“ u Herceg Novom  prva smjena sjutra počinje s radom u 7.30, odnosno Gimnazija,Tursitička i Građevinska škola, a za ostale stručne škole nastava počinje u 13 h.

U Osnovnoj školi „Dašo Pavičić“ prijem za prvake je u 8 časova, ostali počinju u 7:30, najavljuje direktor, Nikola Stojanović:

 

Prijem prvačica u Osnovnoj školi „Milan Vuković“ na Savini je u 9 h , a 6-esti , 7-edmi , 8-smi i 9-eti razredi startuju u 7:30, drugi i treći u 8 časova, a četvrti i peti u 13 h.

Đaci koji pohađaju Osnovnu školu „Orijenski bataljon“ u Bijeloj, i to iz 1-ih , 6 -ih, 7 -ih, 8 -ih  i 9 -ih  razreda treba da dođu u  8 h, a ostalih po raspored stižu u 9 h.

 

U Osnovnoj školi „Ilija Kišić“ u Zelenici  po tri časa prvog dana imaće učenici od šestog do devetog razreda, a ostali  u školu će od 13 časova. Prijem za prvake je u 8:10.

U budvanskoj Osnovnoj školi „Stefan Mitrov Ljubiša“ zvoniće u 8 časova za sve osim za prvake. Oni se mogu naspavati i doći na priredbu u 10 časova.

U kotroskoj Osnovnoj školi „Nikola Đurković“ samo je jedna smjena, tako će prvaci doći u  8 časova, a 15 minuta prije  ostali. Prozivka učenika koji su upisani u prvi razred Osnovne škole „Njegoš“ obaviće se sjutra u 8 sati u dvorištima škole na Benovu i područnog odjeljenju u Škaljarima. U isto vrijeme u Dobroti će biti prozvani prvaci koji će pohađati Osnovnu školu „Narodni heroj Savo Ilić“.

Iz OŠ “Drago Milović“, takođe najavljuju početak nastave  od 7:30  za druge, treće, šeste, sedme, osme i devete razrede. Školsko zvono od 13 sati oglasiće se za učenike prvih, četvrtih i petih razreda.

Prozivka učenika prvih razreda obaviće se u devet sati u amfiteatru, a šestih u 8 sati. Ove školske godine će za učenike V 1 i  V 2 iz Gradiošnice i Donje Lastve zbog prostornih uslova nastava biti organizovana u zgradi centralne škole u Tivtu. Svi osnovci tivatske škole  „Branko Brinić“ u 8 sati započinju prvi čas razredne nastave.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code