Rasvijetljeno teško ubistvo u Kotoru: Sin osumnjičen da je ubio nožem majku

Rasvijetljeno teško ubistvo u Kotoru: Sin osumnjičen da je ubio nožem majku

1532
0
Podijeli

images_slike_ilustracija_policijska svijetlaSlužbenici Uprave policije MUP-a – Odjeljenja bezbjednosti Kotor rasvijetlili su teško krivično djelo kada je, kako se sumnja Kotoranku S.B, ubio njen sin P.B (45). Beživotno tijelo S.B. zatečeno je u njenoj kući 19. aprila 2015. godine, nakon prijave građana da se iz kuće osjeća neprijatan miris, saopšteno je iz Uprave policije.
Izvršen je uviđaj, a izuzeti predmeti i tragovi upućeni su u Forenzički centar radi vještačenja. Obavljena je i obdukcija tijela S.B, koja je preminula dva do tri mjeseca prije pronalaska tijela.
Policijsko – tužilačke aktivnosti, vještačenja i druge mjere i radnje preduzete tokom višemjesečne istrage ukazale su na sumnju da je S.B. preminula nasilnom smrću, te da ju je života lišio sin P.B. upotrebom noža. Nakon što ju je lišio života, on je njeno tijelo, kako se sumnja, ostavio zaključano u njihovoj porodičnoj kući.
Osumnjičeni P.B. je juče, uz krivičnu prijavu, priveden zamjeniku Višeg državnog tužioca u Podgorici, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teško ubistvo. ZVDT je za osumnjičenog donio rješenje o zadržavanju u policijskim prostorijama do privođenja sudiji za istragu Višeg suda u Podgorici.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code