RASVJETLJENE 4 KRAĐE KUĆA I MARKETA U IGALU, BIJELOJ I BAOŠIĆIMA

RASVJETLJENE 4 KRAĐE KUĆA I MARKETA U IGALU, BIJELOJ I BAOŠIĆIMA

146
0
Podijeli

Službenici Ministarstva unutrašnjih poslova – Uprave policije, Centra bezbjednosti Herceg Novi su, proteklih dana, rasvijetlili četiri krivična djela teška krađa.

Sumnjiče se B.M. (24) i D.LJ.(22) ,J.D. (15) i B.Š. (16) iz Herceg Novog.
B.M. je 12. decembra u naselju Šištet u Herceg Novom u kući S.A. u jednom trenutku koristeći njeno loše zdravstveno stanje strgao minđuše, a zatim joj iz torbe otuđio novac u iznosu od oko 50 eura. B.M. je, sumnja se, potom napustio kuću uputivši joj prijetnje da će je fizički napasti ukoliko prijavi događaj. Otuđeni nakit B.M. je prodao.
D.Lj. je, kako se sumnja, počinio krivično djelo teška krađa na štetu S.D. iz Herceg Novog. Došao je vozilom u naselje Zelenika – Herceg Novi, gdje se nalazi objekat – vlasništvo oštećenog. Obio je ulazna vrata objekta i iz unutrašnjosti otuđio bakarni kazan za pečenje rakije i bakarnu pumpu za navodnjavanje, koje je potom odvezao svojim vozilom i kasnije prodao.
Policijski službenici su uspjeli da pronađu otuđene predmete i oni su vraćeni oštećenom vlasniku.
Službenici Centra bezbjednosti Herceg Novi rasvijetlili su i tešku krađu za koju se sumnjiči maloljetni J.D. počinjenu u novembru 2013. godine u Bijeoj u marketa „Roda” J.D. je polomio staklo na prozoru marketa, ušao i otuđio 130 flaša različitog alkoholnog pića, veću količinu cigareta različitih marki i konditorske proizvode. Otuđene artikle J.D. je sumnja se spakovao u putničke torbe koje je prethodno donio sa sobom i udaljio se sa lica mjesta. On se sumnjiči za još jednu tešku krađu počinjenu sa maloljetnim B.Š. takođe u novembru 2013. godine, na štetu marketa „Roda”, u Baošićima. Ukrali su veću količinu cigareta, alkoholnog pića, kozmetičkih proizvoda i novac u iznosu od 150 eura.
Policijski službenici su uspjeli da pronađu dio otuđenih predmeta i vrate ih oštećenima.
O svemu je baviješten je nadležni državni tužilac.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code